2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048346 بازدید | 684651 پست
بچه ها نظرتون درباره معجون چیه؟تو پانکجر و انتقال هم میتونم خوردنش ادامه بدم؟ یه چیز دیگه :چیکار کنی ...

عزیزم باید ببینی چیزایی که تو معجون هست برا شخص تو خوبه با نه.....

بعد در مورد اینکه قبل انتقال بخوری یا نه و بعدشم ادامه بدی یا نه تصمیم بگیری.....

برا یبوستم والا من چیزایی که تشدیدش میکرد نمیخوردم و چیرای ملینم زیاد میخوردم.....

فکر کنم صفحات ۷ یا ۷ تا ۱۰ چیزایی در موردش گذاشته باشم یه نگاهی بنداز.....

فقط شرمنده که فرمتش به هم ریخته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=66605988]آهان اینم بگم بعد الفراااار یهو میام کلی صفحه رو اشغال میکنم😆😆 بعدم گفتم تا قمین جون با خبر خوش ب ...[/QUOTE]

من دو تابيعتى هستم اگر سوالى داشتى مى تونم  كمك ات كنم بهت 

اما نظر من اين هست بهترين جا براى درمان زنان و نازايى و دندان پزشكى و زيباى ايران هست جونم 

بهترين دكترها را داريم ما من به اين باور رسيدم 

در زمينه سرطان آلمان و انگليس بهترين هستند 

و يك چيزى براى كسانى كه شهروند اونجا نيستند هزينه ها بسيار بالا هست در حالى كه در ايران با كمترين هزينه نسبت به اونجا مى تونى درمان كنى 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم من مجبورم..احتمالا کانادا..اما خب یه سری اطلاعات دارم..خواهرم وقتی امریکا بود از اطلاعات پزشکی ...

atisa جون

ایشالا هر کجا سیکلت رو شروع می کنی نتیجه بگیری،شاید قسمت این هست نی نی ت خارجکی باشه    

ثلام آنا جان و بقیه دوستای عزیزم... من دیروز رفتم نیلو و آزمایشهارو دادم حدود یک ملیون و هشتصدتومن ...

ممنون عزیزم.....

هزینه آزادش شد؟

با با بیمه؟

البته الان اکثر مراکز دارن قراداد با بیمه هارو فسخ میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 66605988 ]آهان اینم بگم بعد الفراااار یهو میام کلی صفحه رو اشغال میکنم😆😆 بعدم گفتم تا قمین ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی تون...اما خب من اینجا به آخر خط رسیدم با بهترین دکترها ویزیت شدم اما هر کدوم یه راهی رو پیشنهاد میدن و من هم ناامید شدم...بعد سه تا جراحی و اونهمه انتقال بی حاصل..البته یکی از پزشکان درمان در انگلیس رو بهم پیشنهاد دادن و گفتن امکانات ما محدوده و برای موردی مثل تو پیشنهاد میکنم..و خب من هم چاره ای ندارم..از نظر یه دکتر رحم تا حدوری قابل قبوله از نظر دکتر بعدی نه..یکی میگه گیفت یکی میگه سارو..خب من چه کنم با این نظرات پزشکان حاذق و پزشکی خوب در ایران

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آهان اینم بگم بعد الفراااار یهو میام کلی صفحه رو اشغال میکنم😆😆 بعدم گفتم تا قمین جون با خبر خوش ب ...

عزیز دلم فعلا به سلامتیت فکر کن.....

یه مدتم تورو خدا با تمام وجودت درمانو ول کن.....

نه لفظیا.....

واقعا......

ببین عزیزم من واقعا پسرمو به خاطر همین دنبال بچه نبودن دارم چون واقعا آمادگیشو نداشتم و حتی ذره ای به داشتنش فکر نمیکردم.....

کلی برنامه های دیگه چیده بودم......

همه فکر و ذهنم جای دیگه بود......

یهویی این جینگولی اعلام وجود کرد.....

پس از من میشنوی اول این درمانتو پیگیری کن.....

بعدش برو از زندگی لذت ببر......

حداقل یه سال!!!!!!

اما واقعی هااااااا.....

حتی به اپسیلن دنبال بچه نباش.....

میدونم گفتنش راحته اما 

یه کاری کن بشه......

ممنون عزیزم..... هزینه آزادش شد؟ با با بیمه؟ البته الان اکثر مراکز دارن قراداد با بیمه هارو فسخ م ...

این هزینه آزاد بود...آخه من بیمم شرکت نفته باید خودمون کل هزینه رو بدیم بعدش قبض ببریم بیمه و یه مقداریشو بهمون برمیگردونن

د 

دوستان گلم یه مشورت هم میخواستم ازتون اگه یادتون باشه من رفتم برا عکس رنگی و مشخص شد دهانه رحمم کلا ...

عزیزم یعنی چی با داشتن جنینات بری آی یو آی؟

ببخشیدا دکترا چی فکر میکنن یعنی این داروها نخود چی کشمشن؟

میدونی چقدر عوارض دارن؟

عزیزم والا نمیدونم چی بگم؟

دوستان يبوست چرابده

خوب ببخشیدا رک میگم، چون زور زدن خوب نیست.....

پس بهتر مشکل نداشته باشی که اذیت نشی.....

عزیزم یعنی چی با داشتن جنینات بری آی یو آی؟ ببخشیدا دکترا چی فکر میکنن یعنی این داروها نخود چی کشمش ...

راستش خودمم موندم...بنطرتون هیسترو رو انجام بدم که حداقل بدونم دهانه رحمم برای چی بسته هست؟ارزش داره؟

د 

تخمك رو فريز ميكنن انا جون تا اون موقع؟؟؟

آهان سیکل پانکچرتو شروع کردی؟؟؟