2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست
والا من یه بار یه سوتی دادم...... انقدر دعوام کرد میرین سایتهای مزخرف چرت و پرت میخونین میایین پدر ...

خخخخخخ... قلبون تو و خانوم دکتر باهم..

من هنوز عصبانیتشو ندیدم😂😂😂 برم سوتی بدم پس😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بگم از خودم که یه مدت طولانی هست که این قضیه از اولویتهای زندگیم خارج شده..چون به اندازه کافی تلا ...

عزیزم ناراحت شدم اما نگران نباش مراقبت کنی حل میشه.....
اینا واسه اینه بدونیم سلامتیمون واقعا اولین حرفو باید بزنه.....
عزیزم بله من به خاطر ذات الریه چندین باری سی تی اسکن شدم.....
من التهاب شدید ریه پیدا کردم و برنشیت کرده بودم.....
چندین بار.....
که آخریشم همین عید بود.....
عزیزم والا آندومتریوز میدونم میتونه حتی تا قلبم برسه اما فکر نکنم برا تو مشکل به خاطر آندومتریوز باشه.....
احتمالا به مشکل انعقادی ربط داشته باشه.....
به نظرم بد نیست یه مشورتی با متخصص این زمینه هم داشته باشی.....
احتمالا هورمون تراپی های پشت سر هم غلظت خونتم بالاتر برده.....
منم حدسم اینه......
بازم باید کامل بررسی بشی تا نتیجه گرفته بشه.....
عزیزم اون سی دی مارکرا که بالا پایین بودن سی دی مارکرای رحمتم اگه اشتباه نکنم یعنی به ایمنی بدنت ربط ندارن فکر کنم.....
عزیزم فقط میتونم لگم حتما جدی پبگیرس باش.....
اخیرا ویزانم داشتی فکر کنم درسته؟
اونم غلطت تونو بالا میبره.....
خلاصه فکر کنم موازی پیش برو چون ممکنه واقعا بی ربط به بحث انعقادیت نباشه.....
امیدوارم خیلی سریع کاملا بهبود پیدا کنی.....
بعد میگن چرا به انجام این آزها انقدر اصرار میشه.....
به خدا یه دلیلش اینه که این همه هورمون تراپی و سیکلا تکرار نشن و عوارض رو عوارض......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😂😂😂😂😂😂😂  دکتر ب من روز اول گفت از کجا با من آشنا شدی منم خیلی شیک گفتم نی نی سایت😎

از منم پرسید.. اما من یکی از دوستام بیمارش بود که دوقلو باردار شد.. بوسله اون آشنا شدم.

بعد اومدم نی نی سایت دیدم بابا اینجام هست😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عوضش دکتر یه بارخواست منو خفه کنه  فکر کرد آنام  اش نخورده ودهن سوخته خخ

😂😂😂😂😄😄😄 واقعا... آخی..

ببین ی قاشق روغن زیتون بخور حله اگه دیدی نشد دو تا قاشق بخور کاری میکنه ک انگار از مادر تازه متولد ش ...

😂😂😂😂😂😂ايول فداتم ك

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
چرا نمیخوان برین تو سیکل مشکلاتش چیه؟

عزیزم خوب میگفت همین یه دونه کافیه و حاضر نیستم بری تو سیکل و بازم دارو بگیری و عوارضش گریبانگیرت بشه......

عزیزم خوب یه استامینوفن ساده هم عوارض داره چه برسه به این داروهایی که ماها تو سیکل داریم.....

شکر خدا دومیم که خدا خودش داد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزيزم اين مشكل هارو نداشت ظاهرا طبيعي اينطوره واسه همسر شما چه مدت گفتن دارو مصرف كنه؟؟؟ همسر م ...

خنکیم رعایت میکنه؟

تغذیه طبق طبع؟

نه خبری نیست🤔از کی تا حالا منتظرش اینجا نشستم با این حالم ده بار تا حالا گلاب ب روت اوق زدم🙈

آخی حالتم خوب نیست. خدا کنه لااقل باخبر خوش بیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
atrisa جون کدوم کشور تو برنامت هست؟ با تحقیق داری می ری برای معالجه؟

عزیزم من مجبورم..احتمالا کانادا..اما خب یه سری اطلاعات دارم..خواهرم وقتی امریکا بود راضی تر بود تا وقتی اروپا بود..

حتی به گفته دکترش قراره تو سال جدید یه دارویی بیاد واسه اندومتریوز...البته الان برگشته اروپا اما میگه اینجا تقریبا با ایران برابری میکنه و البته پزشکهای دیگه هم همینو میگم حتی آلمان رو میگن با ایران یکیه...فقط انگلیس پیشرو هست همیشه تو این زمینه...و خب من میگم وقتی چندین بار اینجا نتیجه نگرفتم پس شاید بهتره برم..البته مثل افرادیکه از اروپا و..نتیجه نگرفتن و میان ایران و اتفاقا هم نتیجه بخشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..