2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
نه عزيزم اين مشكل هارو نداشت ظاهرا طبيعي اينطوره واسه همسر شما چه مدت گفتن دارو مصرف كنه؟؟؟ همسر م ...

45 روز ..

دارو هم بهش امپول سینال و سلن و کیوتن  و ال کارنبتین داد....توکل بر خدا

شوهرمنم قبلا فرتیل اید و سلن و ای و کیوتن و ...میخورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂😂😂  دکتر ب من روز اول گفت از کجا با من آشنا شدی منم خیلی شیک گفتم نی نی سایت😎

خخخخخخخخخخخ.....

دیگه نتونسته تورو دعوا کنه تو رودربایستی گیر کرده.....

اگه اظهار فضل میکردی و میگفتی از نی نی سایت یاد گرفتی اون وقت میدیدی چطور خفت میکنه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
45 روز .. دارو هم بهش امپول سینال و سلن و کیوتن داد....توکل بر خدا شوهرمنم قبلا فرتیل اید و سلن ...

انشاالله هر چه خيره پيش بياد

شما تا حالا انتقال داشتي يا بارداري موفق يا غير موفق؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها نظرتون درباره معجون چیه؟تو پانکجر و انتقال هم میتونم خوردنش ادامه بدم؟

یه چیز دیگه :چیکار کنیم که یبوست نگیریم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

ثلام آنا جان و بقیه دوستای عزیزم...

من دیروز رفتم نیلو و آزمایشهارو دادم حدود یک ملیون و هشتصدتومن شد...البته cd69رو گفتن ندارن و قرار شد خودشون جوابهارو برام پست کنن...هزینش هم 8000تومن بود برای پست...گفتمشاید برای بیه دوستانی که از شهرستان میرن مفید باشه

د 

خانم دکتر به همه شک داره که نی نی سایتی هستن 

خوبه خانوم دکتر وقت اضافی نداره و نمیتونه تاپیک رو بخونه وگرنه تا حالا لو رفته بودم با این اطلاعاتی که از خودم دادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آهان اینم بگم بعد الفراااار یهو میام کلی صفحه رو اشغال میکنم😆😆

بعدم گفتم تا قمین جون با خبر خوش بیاد یه کم داستان بگم واستون مشغول باشید😊😊😊

حالا جالبه که تو بیمارستان که منتظر سی تی بودم با اولین دکتری که ویزیت شدم روبرو شدم و قبلا ارتباط خوبی داشتیم باهم خلاصه که تو فاصله سی تی ایشون با همسرم کلی صحبت کردن و اینکه همیشه به فکر من بودن و میخواستن از حال من باخبر بشن..

خلاصه که گفتن اون زمان که انتقال داشتم اون دوباری که با ایشون بود جنین حداقل از لحاظ ظاهری عالی بوده و میگن بعد 5 بار شکست بهتره که رحم جایگزین باشه و همراه با پی جی اس..و اگه تاحدوری از رحم مطمئن باشیم دو تارو با رحم خودت و اگه نشد دو تای دیگه رو با ساروگیت امتحان کنیم.

حالا من که کلا اگه بخوام ادامه بدم دیگه نمیخوام اینجا باشه و دارم به خارج از ایران فکر میکنم..اما خب اونجا دیگه واقعا ساروگیت میشه یه معضل چون اصلا نمیتونم بپذیرم این قضیه رو هرچند که دکتر میگه ژن خودت منتقل میشه و...اما خب 9 ماه تو شکم کسی که ذره ای از روحیاتش خبر ندارم..اوه اوه...

البته هزینه خیلی زیادی رو هم باید در نظر بگیرم

دوستان خوبم خواهش میکنم اگه نکته ای به ذهنتون میرسه بگید بهم..شاید بتونم بهتر تصمیم گیری کنم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بچه ها بزارین من از تجربیات خودم بگم من نه استراحت مطلق کردم نه شیر سویا و نشاسته و اینا خوردم  ...

آفرین بهترین روال رو داشتی.....

بچه ها نظرتون درباره معجون چیه؟تو پانکجر و انتقال هم میتونم خوردنش ادامه بدم؟ یه چیز دیگه :چیکار کنی ...

معجون تو پانکچر اشکالی نداره ولی تو انتقال بهتره نخوری جنین طفلی اوردوز میکنه😂...معجون خیلی گرمه تو انتقال نخور عزیزم....یبوست هم من فقط با روغن زیتون کارم حل میشه