خب بگم از خودم که یه مدت طولانی هست که این قضیه از اولویتهای زندگیم خارج شده..چون به اندازه کافی تلاش کردم و نتیجه دلخواه رو نگرفتم..درست زمانی که خواستم از لحاظ روحی و جسمی ریکاوری بشم جالبه که دوباره راهی مطب شدم اما اینبار بابت به مسئله دیگه...خلط خونی دلشتم و پبگیر شدم که اصلا هم سابقه نداشت..پزشکم به دلیل سابقه اندومتریوز و مصرف دارو و آمپولهای هورمونی جدیتر پیگیر شدن خلاصه برونکو سکوپی انجام دادم و مشخص شد یه حفره تو ریه ایجاد شده و هم لخته خونی تو هر دو ریه
1.آنا جان یادمه شما هم ذات الریه داشتید؟ شما سی تی اسکن هم دادید تا به حال که از وضعیت ریه باخبر بشید؟؟
2.به نظرتون خدای نکرده ممکنه اندومتریوز به اینحا هم دست اندازی کنه؟؟الان یه شک هم به این موضوع هست و خیلی نگران شدم...
3.آنا جان یکی دیگه از دغدغه هام مصرف آمپول و داروهای هورمونیه میگم نکنه همینها باعث بوجود اومدن این مشکل شده باشه؟؟2بار میکرو و 5 بار انتقال
4.ممکنه ایمنی بالا باعث چنین مسائلی بشه؟؟هر چند که من اصلا علایم خاصی نداشتم و تستهای ایمنیم هم خیلی مشکل دار نیست..در حد یکی دو واحد بالا یا پایین..
و خب مشکل انعقادی هم دارم
چون اصلا سابقه نداشتم فقط چند ساله پیش آنفولانزای شدیدی گرفتم که سرم زدم بابتش همین..
حالا جواب یکی از پاتالوژی ها نزدیک 2 ماه و نیمه دیگه حاضر میشه و من تا اون موقع نمیدونم چه جوری تحمل کنم...فردا هم مجدد نوبت دکتر دارم ببینم نظرشون چیه
خداجون خواهش میکنم با ما به از این باش