2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
شوهر منم مورفو و حرکت و دی اف آی خرابه فعلا داره دارو میخوره تا دوباره بریم آزمایش خودمم مشکلی ...

همسر منم امروز آز دي ان اي داشت

يعني هفته ديگه اماده ميشه جوابش

در اين صورت من دو هفته بعدش قاعدتا بايد پانكچر شم،يعني اگه خداي نكرده دي ان اي اسپرم مشكل داشته باشه چه مدت بايد دارو مصرف كنه؟؟؟

احتمال داره سيكل رو عقب بندازن؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

خب بگم از خودم که یه مدت طولانی هست که این قضیه از اولویتهای زندگیم خارج شده..چون به اندازه کافی تلاش کردم و نتیجه دلخواه رو نگرفتم..درست زمانی که خواستم از لحاظ روحی و جسمی ریکاوری بشم جالبه که دوباره راهی مطب شدم اما اینبار بابت به مسئله دیگه...خلط خونی دلشتم و پبگیر شدم که اصلا هم سابقه نداشت..پزشکم به دلیل سابقه اندومتریوز و مصرف دارو و آمپولهای هورمونی جدیتر پیگیر شدن خلاصه برونکو سکوپی انجام دادم و مشخص شد یه حفره تو ریه ایجاد شده و هم لخته خونی تو هر دو ریه

1.آنا جان یادمه شما هم ذات الریه داشتید؟ شما سی تی اسکن هم دادید تا به حال که از وضعیت ریه باخبر بشید؟؟

2.به نظرتون خدای نکرده ممکنه اندومتریوز به اینحا هم دست اندازی کنه؟؟الان یه شک هم به این موضوع هست و خیلی نگران شدم...

3.آنا جان یکی دیگه از دغدغه هام مصرف آمپول و داروهای هورمونیه میگم نکنه همینها باعث بوجود اومدن این مشکل شده باشه؟؟2بار میکرو و 5 بار انتقال

4.ممکنه ایمنی بالا باعث چنین مسائلی بشه؟؟هر چند که من اصلا علایم خاصی نداشتم و تست‌های ایمنیم هم خیلی مشکل دار نیست..در حد یکی دو واحد بالا یا پایین..

و خب مشکل انعقادی هم دارم

چون اصلا سابقه نداشتم فقط چند ساله پیش آنفولانزای شدیدی گرفتم که سرم زدم بابتش همین..

حالا جواب یکی از پاتالوژی ها نزدیک 2 ماه و نیمه دیگه حاضر میشه و من تا اون موقع نمیدونم چه جوری تحمل کنم...فردا هم مجدد نوبت دکتر دارم ببینم نظرشون چیه

خداجون خواهش میکنم با ما به از این باش

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بگم از خودم که یه مدت طولانی هست که این قضیه از اولویتهای زندگیم خارج شده..چون به اندازه کافی تلا ...

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم

امیدوارم خدا برگهای قشنگ زندگیت رو به زودی برات رو کنه

atrisa جون خوبی خانمی چه خبر ؟کم پیدایی 

سلام مرمر جون..چقدر خوشحال شدم بابت احوالپرسی...من دیگه احتمالا این قضیه رو پیگیری نکنم دیگه...چون حواشی زیاد داره نمیدونم مشکل از تخمک هست یا رحم...اما خب الان ظاهرا با یه مشکل دیگه مواجه شدم عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
خخخخخ... واقعاا.. من میگفتم حتما میشناست دوروز دیگه میگه بیا ماما شو پیش من😁 چرا بدش بیاد حالا؟؟؟؟ ...

والا من یه بار یه سوتی دادم......

انقدر دعوام کرد میرین سایتهای مزخرف چرت و پرت میخونین میایین پدر مارو در میارین......

الان سعی میکنم خودمو به خنگی بزنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همسر منم امروز آز دي ان اي داشت يعني هفته ديگه اماده ميشه جوابش در اين صورت من دو هفته بعدش ق ...

انشاءالله که جوابش عالیه  ...عزیزم....اگرم مشکلی باشه دارو میدن بهتر مشه بعد تخمک کشی میکنن ازت

باز از  آنا جون هم بپرس

شوهرت فتق یا واریکوسل داشته؟

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم امیدوارم خدا برگهای قشنگ زندگیت رو به زودی برات رو کنه

مرسی عزیز دلم...امیدوارم خداوند هم بهتربنها رو نصیب تون کنه که اینهمه خوش قلبید

پیش کدوم دکتر میری عزیزم؟

ط ر ا ز ی 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاءالله که جوابش عالیه  ...عزیزم....اگرم مشکلی باشه دارو میدن بهتر مشه بعد تخمک کشی میکنن ازت ...

نه عزيزم اين مشكل هارو نداشت ظاهرا طبيعي اينطوره

واسه همسر شما چه مدت گفتن دارو مصرف كنه؟؟؟

همسر من يك ساله داره دارو ميخوره مثل سلنيوم قرص پروفرتيل و ويتامين e و .... ولي بهتر نشد كه بدتر شد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عوضش دکتر یه بارخواست منو خفه کنه  فکر کرد آنام  اش نخورده ودهن سوخته خخ

خخخخخخخخخخخخ.....

فدات بشم شاینا جون......

میگفتی خودم بیام دعواش کنم......