2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
بهار جون با خوردن هیدروکسی کلروکین  بدنم بی حس میشه وسردرد میگیرم وحالت گیجی ومنگی بهم دست مید ...

الهی عزیزم تحمل کن😘 تا روز انتقالت بعد قطع میشه دوباره روز ۷ انتقالت میخوری ایشالا ک مثبت شدی دیگه قطع میشه

میدونی چی خیلی سخته که جواب آز مثبتت رو بگیری و از خوشی دلت بخواد داد بزنی به همه بگی ولی سریع هجوم ...

عزیزم خوب عوضش با خبر صدای تالاپ تولوپ قلب میری و مامانتم کمتر اسارس میکشه.....

این کم نعمتی نیست که استرس مامانتو کمتر کنی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقيق نميدونم عزيزم ولي ويزيتش بيشتر با دكتر اراسته است ميدوني كه اونجا همه تيمي كار ميكنن خودمم تا ...

پست ها رو که میخوندم ..خودت گفته بودی 

شوهرمنم با اراسته دوبار ویزیت شده

چقدر خوبه که اینجا هست... من امروز روز ۷ انتقالمه. داشتم نا امید می شدم و حس می کردم که نکنه این با ...

خبرای خوب همیشه امید بقیه هست.....

پس سعی کنین شادیاتونو با دوستاتون سهیم بشین که اونام امیدوار بشن.....

البته این خرف به این معنی نیست غماتونو نگین!!!!!!

چون همین دوستای واقعی هستن که میتونن مرحم دلای دردکشیدتونم باشن......

غمارو میگیم که خودمون سبک بشیم.....

شادیامونو میگیم که دوستای منتظرمونم امیدوار بشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه مشورتی میخاستم ازت بگیرم. بنظرت من تا قبل پریود شهریورم برم پیش خانوم دکتر ویزیت.. حالا ...

از یه جهت همسرت درست میگه از یه جهتم به نظرم هر چه زودتر مشکلاتت رو بشن برات حکم یه امیده چون میدونی کافیه این مانعم از سر راه بره دیگه به دردونم رسیدم....

من جات بودم میرفتم.....

ببین من آزهای تکمیلیو فروردین انجام دادم انتقالم بهمن بود.....

تو این مدت هم چند تا سفر رفتیم.....

هم درمانهای مقدماتیو انجام دادم.....

لاپرا کردم.....

یعنی موازی پیش رفتم و کارم به عجله هم نیفتاد.....

هم استراحت هم درمان.....

بعدشم با انرژی رفتم برا شروع سیکل.....

بچه ها بزارین من از تجربیات خودم بگم

من نه استراحت مطلق کردم نه شیر سویا و نشاسته و اینا خوردم 

چون اعتقاد داشتم مطمئنا با اون همه پروژسترون هرچی بخواد بشه میشه دیگه نمیخواد اینارو بخورم

کارامو میکردم ولی جارو نزدم

از روز 4 دیگه یه روز در میون حموم کردم

و یک نکته ای که به نظرم بهترین تاثیر رو داشت که من اصلا نزاشتم یبوست بگیرم خیلیی حواسم بود

یه پرستار قدیمی بود میگفت تنها کاری که میکنی نزار یبوست بگیری

منم واقعا فقط همین کارو کردم

انا جان شما ازلقاح مصنوعي باردارشدي؟

عزیزم من اولیو بله اما دومی در کمال ناباوری معجزه شد و طبیعی باردار شدم.....

براي ميكرو تاپايان بارداري استراحت مطلق هست؟

نه عزیزم اتفاقا استراحت مطلق اصلا خوب نیست مگر در موارد خاص که لک بینی و خونریزی باشه و دکتر دستور استراحت مطلق بده!!!!!

پست ها رو که میخوندم ..خودت گفته بودی  شوهرمنم با اراسته دوبار ویزیت شده

انشاالله كه خيره عزيزم

شما مشكلتون چيه؟؟؟

من كه ظاهرا خودم مشكل ندارم يعني چند تا دكتر كه ويزيت شدم چيز خاصي يا درماني واسم در نظر نگرفتن

البته يه فيبروم سه سانتي دارم كه اونم نه دارو دادن نه گفتن كه عمل كنم 

ولي تعداد و مورفولوژي و حركت اسپرم همسرم داغونه

كه تو اخرين جواب اسپرمش كلا ١٢ ميليون با مورفولوژي صفر بود😐😐😐😐

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
زايمان فقط سزارين هست؟

عزیزم والا اخیرا به حرفهایی هست که انگاری دیگه راحت سز نمیکنن.....

انشاالله كه خيره عزيزم شما مشكلتون چيه؟؟؟ من كه ظاهرا خودم مشكل ندارم يعني چند تا دكتر كه ويزيت شد ...

شوهر منم مورفو و حرکت و دی اف آی خرابه

فعلا داره دارو میخوره تا دوباره بریم آزمایش

خودمم مشکلی ندارم 

.

سلام به دوستان خوب و همیشه همراهم...

اول از همه یه عالمه تبریک به مامانهای گل مون و یه عالمه آرزوی خوب واسه عزیزانی که در تلاش هستن تا به خواسته شون برسن...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..