2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
براي ميكرو تاپايان بارداري استراحت مطلق هست؟

فك نكنم واسه همه استراحت مطلق باشه

اينجور كه من تو سايتها خوندم اكثر پزشك ها نهايت تا چها روز رو استراحت مطلق ميدن تا دو هفته رو استراحت نسبي و بعدش هم زندگي عادي ولي با احتياط

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آنا جون ممنونم ازت

سحر جون منم 18مرداد که 21 پری بودم زولادکس که کارش عین همون امپول شماست رو زدم.درصورتی که نه عمل کردم نه احتیاج به عمل دارم.بیشتر برا امادگی رحم داده.ولی نمیدونم حالا کی پری میشم.خداکنه سرموقع بشم دیگه.شما کی تاریخ پریودت هست؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمممممم ایشالا ایشالا ..خیلی خوبه ک مثبت فکر میکنی مطمعن باش ک نتیجه میگیری😘

میسی میسی💚💟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون آزمایش ها خودم و همسرم برات میفرستم نظرت بگو.فدات

بفرست عزیزم.....

هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا جان اره اولين دوره است مرسي كه هستي امروز همسرم از دي ان اي اسپرم داد هفته ديگه جوابش ا ...

عزیزم استرس نداره.....

ایشالله جوابش خوبه.....

اگه هم نباشه دارو میگیره بهتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه مشورتی میخاستم ازت بگیرم. بنظرت من تا قبل پریود شهریورم برم پیش خانوم دکتر ویزیت.. حالا ...

عزیزم بزار روز دوم سوم پریودت برو الان بری بی فایدست چون دکتر قرار باشه کاری برات شروع کنه از روز دوم سوم پریودی شروع میکنه

خانوم دکتر اگه میدونست که من آنام تا حالا خفم کرده بود...... یعنی انقدر از نی نی سایت بدش میاد..... ...

😂😂😂😂😂😂😂  دکتر ب من روز اول گفت از کجا با من آشنا شدی منم خیلی شیک گفتم نی نی سایت😎

عزیزم بزار روز دوم سوم پریودت برو الان بری بی فایدست چون دکتر قرار باشه کاری برات شروع کنه از روز دو ...

بهار جون با خوردن هیدروکسی کلروکین 

بدنم بی حس میشه وسردرد میگیرم وحالت گیجی ومنگی بهم دست میده ...این قرص رو تا کی باید خورد ؟

نه عزیزم. من بعد عکس رنگی متوجه شدم که رحمم تک شاخه و همون یدونه لوله هم ملتهب. دکترم هیسترو برام ...

ایشالا به زودی مامان می شی

با این انرژی مثبتی که داری حتما به هدفت می رسی

اونو خیلی کم داشتم که بهم انوکسا 6000 داد

خوب پس نگران نباش.....

احتمالا مشمل همین بوده و این دفعه به سلامتی بغلش میکنی.....

آنا جون من برا ۱۳ تا یک میلیون و صد دادم خرداد ماه.

فکر کنم هزینه هر نی یه مقداره.....

احتمالا برا شما سه نی بوده درسته؟