2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048418 بازدید | 684655 پست

چقدر خوبه که اینجا هست...

من امروز روز ۷ انتقالمه. داشتم نا امید می شدم و حس می کردم که نکنه این بار هم نشه و من الکی دارم به خودم امیدواری میدم

و الکی موندم خونه

ولی امروز با شنیدن خبرهای خوب کلی امیدوارم شدم

مبارک باشه مامان های خوشگل...

عزیزم ما خدایی داریم بی نظیر و دوستانی که با جون و دل برا شادی هم دعا میکنن پس نگران هیچی نباش.....

باور كن پيش خودم ميگفتم اگه مثبت بشه جواب بي بي چكم بعد از انتقال اول ميام اينجا به همه ميگم تا هم خوشحال بشن هم اميدوار

ولي اگه خداي ناكرده منفي بشه اصلا دلم نمياد بيام اينجا بگم

دوست ندارم بچه ها استرس بگيرن يا ناراحتشون كنم يا نا اميد

انشالله همه خوش خبر باشن

منم بعد از انتقالم با لطف خدا و دعاي شما دوستاي گلم خوش خبر باشم براتون

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم فك كنم واسه كسايي انجام ميدن كه ضخامت اندومترشون كمه از طرفي هم شنيدم خراش دادن باعث ميشه جني ...

عزیزم به ضخامت فکر نکنم خیلی ربط داشته باشه....

اما معمولا خراش رو تو بهترین جای رحم میدن چون اون قسمت که خراش میدن شانس لانه گزینی جنین تو اون نقطه بالاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون یه مشورتی میخاستم ازت بگیرم.

بنظرت من تا قبل پریود شهریورم برم پیش خانوم دکتر ویزیت.. حالا اگه سونو خاست سونو اگه نخاست بگم آزمایش های تکمیلی رو  و هم یه آز تیروئید برا مهم کاری بنویسه برام تا انجام بدم و بقول معروف جلو بیفتم.

همسرخان که قبول نمیکنه.میگه وقتی گفتن دو دوره رد شه یعنی استراحت کن چه روحی چه جسمی.. چرا خودتو میخای زودتر درگیر کنی..

پریودمم فک کنم شهریور هفته دوم سومش باشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام تورك انا جون عزيزم شما راجب خراش اندومتر تو مطب اطلاعات دارين؟يه پوليپ ريز تو حفره رحم دارم

عزیزم در مورد پولیپ خیلی نمیدونم در مورد خراش تو مطبم چیزی که میدونستمو پست قبل گفتم.....

ظاهرا خراش رو جایی میدن که بخوان جنین اونجا لانه گزینی کنه.....

یعنی بهترین جای رحم رو خراش میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میدونی چی خیلی سخته که جواب آز مثبتت رو بگیری و از خوشی دلت بخواد داد بزنی به همه بگی ولی سریع هجوم ...

من دقیقا این حس را درک می کنم. تجربه ای که حتی فکر کردن بهش داغونم می کنه

ولی متاسفانه ترسش باهامونه 

خخخخخخ ندیگه ایندفعه به خود دکتر میگم این آنا جون رو بما نشون بده حسابی نی نی سایت رو ترکونده😂😂😂 ...

خانوم دکتر اگه میدونست که من آنام تا حالا خفم کرده بود......

یعنی انقدر از نی نی سایت بدش میاد......

خخخخخخخخخخ......

من که میرم پیشش سعی میکنم گاگول بازی در بیارمممممم.....

خخخخخخخخخخخ......

خانوم دکتر اگه میدونست که من آنام تا حالا خفم کرده بود...... یعنی انقدر از نی نی سایت بدش میاد..... ...

خخخخخ... واقعاا.. من میگفتم حتما میشناست دوروز دیگه میگه بیا ماما شو پیش من😁

چرا بدش بیاد حالا؟؟؟؟😂😂😂 

حالا رخ مینمایی یا برم بگم آنا کیه😄😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘