2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048412 بازدید | 684655 پست
من خيلي تجربه ندارم  اولين باره ميخوام ميكرو شم تو سايتها خوندم خيلي ها مشكل ضخامت و اندازه ف ...

نگران نباش خیلیام مشکلشون با حداقل دارو حل شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه اولین دوره ال دی هست غیر ممکن نیست اما احتمالش کمه.....

ممنون انا جان اره اولين دوره است

مرسي كه هستي

امروز همسرم از دي ان اي اسپرم داد

هفته ديگه جوابش اماده ميشه

من استرس دارم ولي اون اصلا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اون سه تا از بین رفت .؟

یا از فریز در نیومدن یا کیفیتشون خوب نبوده.. نمیدونم.

من از دکتر و جنین شناس اصلا گرید جنین هام رو نپرسیدم.دکترم گفت خوبن.

خدا بخاد با جنین  گرید سی هم مامان میشیم☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وای چقدر با مزه   خبر داری هزینه نگهداریشون چقدره؟

والا ما اون زمان که فریز کردیم یه هزینه اولیه داره.....

سال ۹۴ ما برا دو تا جنین ۴۴۰ دادیم برا یه سالش.....

هر سالم باید تجدید کنی فکر کنم هزینه تجدیدش کمتره اما ما کلا دیگه تجدید نکردیم چون همسرم گفت اصلا اجازه نمیدم دوباره بری تو سیکل.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من خیلی اسم بهار رو دوست دارم.ایشالا سیکل بعدیم که مثبته زایمانم میشه خرداد و فصل بهار. اگه دختر بشه ...

سییمونیشونم بخر ایشالله هر دوشون با هم میان.....

بچه ها من سقط داشتم تو 6 هفته و 6 روز قلبم تشکیل شده بود بعد واستاد مشکل ایمنی هم نداشتم همه چی خو ...

عزیزم خوب چه ربطی داره.....

وقتی مشکل نداری چرا باید میزدی؟

انعقادی چی؟

اصلا فکرای بد نکن.....

حرفهای منفیم گوش نکن.....

منم کییفیت جنینمو نپرسیدم.ترسیدم خوب نباشه استرس بگیرم

من بخاطر استرس نبود که پرسیدم.

کلا من خیلی خوشبینم. یعنی همیشه میگم همه چی خوب پیش میره چرا باید بد پیش بره.😁😊 

برای همین مادرشوهرم همیشه میگی بیخیالی رو از من یاد بگیرن😂😂😂میگه تو پیر نمیشی😃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم ❤️❤️❤️ ممنونم از انرژي مثبتت خدا از دهنت بشنوه بخدا اينقد تو حسرت بچه موندم كه همش دنبال اي ...

عزیزم ما خدایی داریم بی نظیر و دوستانی که با جون و دل برا شادی هم دعا میکنن پس نگران هیچی نباش.....

والا ما اون زمان که فریز کردیم یه هزینه اولیه داره..... سال ۹۴ ما برا دو تا جنین ۴۴۰ دادیم برا یه س ...

آنا جون من برا ۱۳ تا یک میلیون و صد دادم خرداد ماه.

دوستان شیرازی عزیز  میشه یک راهنمایی کنید.  بین دکتر عمویی بیمارستان مادر و کودک و رستمی ...

عزیزم دکتر عمویی علم بالایی داره و اخلاقشم خوبه ولی امار دکتر رسمای بالاتره چون اسم درآورده و مراجعه کننده هم زیاد داره.ولی خب عمل نا موفق هم داشته.

مهمترین چیز اینکه هرکدومو انتخاب کردی باتمام وجود بهش اعتماد کنی.

دکتر رستمی خیلی هم پولکی هست.باز خودت میدونی گلم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام دوستان ببخشيد ميتونم يه سوال ازتون بپرسم؟ شما راجب خراش اندومتر تو مطب  اطلاعات دارين؟ خ ...

عزیزم من تجربه خراش تو مطب رو ندارم اما دوستانی که تجربه کردن گفتن کم و بیش درد داشتن اما چون خیلی کوتاه در حد چند ثانیه هست پس نیازی نداره فکرتو درگیرش کنی.....

در مورد زمانشم والا با هیسترو معمولا ماه قبل انتقاله.....

میدونی چی خیلی سخته که جواب آز مثبتت رو بگیری و از خوشی دلت بخواد داد بزنی به همه بگی

ولی سریع هجوم خاطرات میاد پیشت که اگه اینبارم..... بعد حتی به مادرت که نزدیک ترینته نمیتونی بگی

و مجبوری فقط پیش خودت نگه داری

ما حتی این دلخوشیای کوچیکم ازمون گرفته شده....

خدایا اینبار دادی نگهش داد...