2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048404 بازدید | 684655 پست
سلام دوستان ببخشيد ميتونم يه سوال ازتون بپرسم؟ شما راجب خراش اندومتر تو مطب  اطلاعات دارين؟ خ ...

عزيزم فك كنم واسه كسايي انجام ميدن كه ضخامت اندومترشون كمه

از طرفي هم شنيدم خراش دادن باعث ميشه جنين بهتر لانه گزيني كنه

انا جون هم تجربه اش بيشتره هم اطلاعاتش

اگه انلاين بشه جواب ميده 

منتظر باش

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
والا😁😁😁😁 بلاخره یروز گیرت میارم😄😄😄😄😄😄

خخخخخخخخخ.....

سعی میکنم تو مطب بچه آرومی باشم جلب توجه نکنم اما زبونم هر از گاهی کار دستم میده.....

سعی میکنم خیلی نظر ندم اما بعضا نمیتونم جلو خودمو بگیرم و دوست دارم دوستان زودتر نتیجه بگیرن و هر کاری ازم بر میاد میکنم.....

خخخخخخخخ.....

جالبه بعضا بعضی دوستان با لبخند نگاه میکنننننن.....

تو دلم خندم میگیره میگم نکنه شناختنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون میگم الان جواب آزمایشم گرفتم ظاهرا استرادیولم بالاس.استرادیول زده برام 1187.1 یعنی چی؟ ممکن ...

عزیزم فکر کنم تا دو سه هزارم جا داره.....

باید ببینی نظر دکترت چیه چون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم فك كنم واسه كسايي انجام ميدن كه ضخامت اندومترشون كمه از طرفي هم شنيدم خراش دادن باعث ميشه جني ...

بهم گفت يه پوليپ خيلي ريز تو حفره رحم دارم بخاطر اون ميخاد انجام بده خيلي استرس دارم

بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

عزیزم گوارای وجودت......

دیدی کار خوبی کردی رفتی آز دادی.....

بی بی واقعا مزخرفه.....

اصلا حتی با +شم استرس میده.....

عزیزم شما می خوای بعد از پانکچر رحم اجاره کنی؟ می شه بپرسم مشکلتون چیه؟

نه عزیزم.

من بعد عکس رنگی متوجه شدم که رحمم تک شاخه و همون یدونه لوله هم ملتهب.

دکترم هیسترو برام نوشت که سایز رحمم رو ببینه و خراش بده. که بعد عمل خداروشکر گفت سایز رحمت خوبه و میتونه یه جنین رو نگه داره و بیشتر از یکی نباید باشه و دیگه احتیاجی به رحم اجاره ای نیس.

من پانکچرم اردیبهشت بود.هایپر شدم انتقالم تیر بود که منفی شد.البته بتام بالابود اما بعد پایین اومد.

منتظرم ک دوباره برم تو سیکل شهریور ماه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من سيكل لانگ ميكرو دارم،الان شش روزه دارم ال دي ميخورم و اسپرين، به نظرت با وجود خوردن ال دي تخمك آ ...

اگه اولین دوره ال دی هست غیر ممکن نیست اما احتمالش کمه.....

قربون دل مهربونت برم عزیزم..😙😚 ماها اینجا یه خانواده ایم.. بعدم کی گفته کسی رو نداری.. تا خدارو ...

ممنون كه هستين بچه ها❤️❤️❤️❤️❤️

راضيم به رضاي خدا

بله همه ما خدا رو داريم كه بي امر أو برگي از درخت نميفته

خدا پشت و پناه همه بچه هاي ني ني سايت

انشالله دل همه مون شاد بشه

براي تك تك بچه ها ارزوي ني ني صحيح و سالم ميكنم و انشاالله روزي منم بشه

البته اگه لايق باشم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آنا زوذی جوابم بده دارم سکته میکنم از نگرانی.

نگران نباش فکر کنم مال لاله جون دو سه هزار بود واسش انتقالم دادن.....

آنا زوذی جوابم بده دارم سکته میکنم از نگرانی.

ضمنا با این رنج اصلا مقایسه نکن اینو فقط دکترت میتونه تفسیر کنه چون این رنج مال شرایط عادیه نه تو هورمونتراپی.....

خخخخخخخخخ..... سعی میکنم تو مطب بچه آرومی باشم جلب توجه نکنم اما زبونم هر از گاهی کار دستم میده.... ...

خخخخخخ

ندیگه ایندفعه به خود دکتر میگم این آنا جون رو بما نشون بده حسابی نی نی سایت رو ترکونده😂😂😂😁 

ولی خب شما باردارها ویزیتتون اول وقته..من همیشه ده به بعدم.

قشنگ در مطب رو میبندیم با خانوم دکتر و خانوم کیشانی میریم😂😂😂😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

آنا جون آزمایش ها خودم و همسرم برات میفرستم نظرت بگو.فدات

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام عزیزم اسم دکتر اورولوژ شوهرت چیه؟ منم ابن سینا میرم

دقيق نميدونم عزيزم

ولي ويزيتش بيشتر با دكتر اراسته است ميدوني كه اونجا همه تيمي كار ميكنن

خودمم تا الان با چند دكتر ويزيت شدم هيچ كدوم هم نميشناسم

راستي از كجا فهميدي ابن سينا ميرم؟؟؟ واسم جالبه

كاش همه اونايي كه رفتن ابن سينا و نتيجه گرفتن بيان بگن كي واسشون انتقال داده