2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048397 بازدید | 684652 پست
ممنون دوست پرانرژی من.امیدوارم کلللللی اتفاق  خوب به زودی زود برات بیفته

مرسی مهربوووووون جووون😙😍 مطمعنم اینسری مامانم.. بیصبرانه منتظر سیکل بعدیم💪💪☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

ای جااان مبارکه عزیزممممم مادر شدنت مباررررک 😍امروز چه روز خوبیه خدایا شکرت دل دوستامو داری شاد میکنی فقط مونده ثمین خدایا امضای خوشگل مادر شدنو امروز پر رنگ بچسبون ب برگه آزمایشش🙏

@samin11      مامان مهررربون زودی بیا که منتظرتیم تاپیک رو بترکونیم.😚😍😗💟💚👄❤💙💪😁😄🍺🍹🍬🎂🍰🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ای جااان مبارکه عزیزممممم مادر شدنت مباررررک 😍امروز چه روز خوبیه خدایا شکرت دل دوستامو داری شاد میک ...

عزیز دلم خوبی؟؟ دخمل نازمون چطوله...؟؟😍 حسم میگه مامان مهربون یه گل دختری..😚😍

نازنین جون مادرشدن شماهم مبارک💟❤ ببخشید من نبودم چندروز،نشدسر موقع تبریک بگم. قدمش پر از خیر و بر ...

ممنون خانمی انشالله به زودی زود خبر مامان شدنت رو بدی عزیزم ❤😍

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

تبریک میگم عزیزم

🌹🎉🎊 با خیال راحت، یه نفس برو تا آخرش😍

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیز دلم خوبی؟؟ دخمل نازمون چطوله...؟؟😍 حسم میگه مامان مهربون یه گل دختری..😚😍

قربونت خوبم خودت خوبی😘 نینی هم خوبه والا جنسیت هنوز معلوم نیست سونوی دو هفته پیش گفت معلوم نیست ولی ب نفعه پسره👶توکل ب خدا هر چی باشه سالم و سلامت همین

ممنون خانمی انشالله به زودی زود خبر مامان شدنت رو بدی عزیزم ❤😍

مرسی نازنین جون💙 ایشالا ایشالا😊🤗

نه با ال دی نمیشه باردار شد.من ماه قبلش ال دی خوردم.پس چرا الان نگران ضخامت اونموقع کم هم باشه دارو ...

من خيلي تجربه ندارم 

اولين باره ميخوام ميكرو شم

تو سايتها خوندم خيلي ها مشكل ضخامت و اندازه فوليكول دارن

منم نگران شدم

آخه دكتر هم ميري توضيح نميدن كه

فقط دارو مينويسن يا ميگن برو بعدا بيا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
قربونت خوبم خودت خوبی😘 نینی هم خوبه والا جنسیت هنوز معلوم نیست سونوی دو هفته پیش گفت معلوم نیست ولی ...

منم خوبم شکر خدا.. منتظرم زودی شهریور بیاد برم تو سیکل باز😁 خیلی خوش میگذره اون ۱۴ روز🤗

ایشالا یه فندق سالم و سلامت و بغلت میگیری😚 اما من بازم میگم دخمله😊

عزیزم اسمت فک کنم بهار باشه.آره؟