2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست

آنا زوذی جوابم بده دارم سکته میکنم از نگرانی.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@رعدوبرق     جان تبریک میگم خانومی🌹🌹انشالله یه بارون خوشگل و برکت ساز، حاصل این رعد و‌ب ...

والا اگه بدونی روزی که من داشتم عضو نی نی سایت میشدم اینجا چه رعد و برق های وحشتناکی میزد، اگه شمام بودی تنها اسمی که به ذهنت میرسید رعد و برق بود  

مننون بابت دعای قشنگت

بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

به به مامان باران جون😍😍😍 

چه روز خوبیه امروز کلی مامان داریم.🤗

مبارکت باشه عزیزم.از لحظه لحظه اش کیف کن و حالشو ببر😚😙

ایشالا ۹ماه در کمال آرامش باشی و بعدم نی نی یا نی نی های  خوشگلمون رو بغل کنی.

التماس دعا💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

مبارکه عزیزم دیگه نگران چیزی نباش فقط به این فک کن نه ماه دیگه دوقلوهاتو تو بغلت میگیری😍 انشااله ثمین جونم با خبر خوش سومی میاد دیگه واقعا باید قر داد....😂🕺🏿💃🏼💃🏻💃💃🏼

خدایا...شکرت😍
مبارکه عزیزم 🌹🌹🌹

نازنین جون مادرشدن شماهم مبارک💟❤

ببخشید من نبودم چندروز،نشدسر موقع تبریک بگم.

قدمش پر از خیر و برکت باشه برات عزیزم💙💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من سيكل لانگ ميكرو دارم،الان شش روزه دارم ال دي ميخورم و اسپرين، به نظرت با وجود خوردن ال دي تخمك آ ...

نه با ال دی نمیشه باردار شد.من ماه قبلش ال دی خوردم.پس چرا الان نگران ضخامت اونموقع کم هم باشه دارو میدن

خدایا همیشه محافظ پسرم باش