2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا داشتی که برات یکی انتقال دادن؟؟؟ببخش شمام ذخیره ات پایین بوده؟

من هفت تا تخمک داشتم که تو سونو آخر دکتر بهم گفت سه تاش سایزش به درد میخوره و آخر هم دوتاش جنین شد.که یکیشو فریز کردن و یکیشو انتقال دادم.هیچ امیدی نداشتم.روزی که آخرین سونو بود دکتر بهم گفت میخوای از اول بهت دارو بدم بعد بیای برا پانکچر کلی گریه کردمولی همسرم قبول نکرد و گفت این همه هورمون را از اول وارد بدنت نکن.با همین دو تا هر چی خدا بخواد میشه.

قربونت عزیزم.دعا کن آزم مثبت باشه و بتا بالا بره.فدات

امید داشته باش و به خدا اعتماد کن.اگه آبرویی در درگاه خدا داشته باشم دعا میکنم الهی به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا دلت شاد کنه و دامنت سبز کنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
الکی استرس نده به خودت از این بهتر؟ مشکلت چیبود؟3 روز بعد تخمک کشی انتقال دادن؟استراحتت چطوری بوده؟

مشکلم نمیدونم چی بود.هیچ وقت از تعیین ذخیره ندادم ولی دکتر میگفت ذخیرت کمه.نزدیک سه سال باردار نشدم.همسرمم مشکل نداشت

استراحتم دو روز اول مطلق بود و برا امپولم بیرون نرفتم.روز سوم استراحت نسبی یعنی خودم پا شدم غذا گرم کردمو خوردم 

از روز چهارم دیگه همه چیز عادی شد.غذا پختن و .فقط خیلی خم و راست نشدم و کار سنگین هنوزم نکردم.از یک هفته بعد اناقال هم رفتم سر کار

ایشالا روزی همه

من هفت تا تخمک داشتم که تو سونو آخر دکتر بهم گفت سه تاش سایزش به درد میخوره و آخر هم دوتاش جنین شد.ک ...

خوشحالم معجزه خدا شامل حالت شده.خدا بهت نگاه ویژه کرده .هیچ چیز برا خدا ناممکن نیست.وای که قربون حکمتت بشم خدا...نگاه زیبای خدا گوارای وجودت

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها من یه کاری میکنم خیلیییی دوسش دارم

لواشک ترش ترش میندازم تو لیوان آب با نمک میزارم بمونه

لواشکارو تیکه تیکه با اون آبش میخورم

وااااااای طعمش خداست

اشکال نداره که اون ترشی؟؟

سلام دوست جونا.اینم بی بی چک امروز.روز یازدهم انتقال.یه کم پررنگ تر شده و پانزده روز از هاش سی جی می ...

مباركه عزيزم

انشالله روزي ما هم بشه❤️❤️❤️❤️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوست جونا.اینم بی بی چک امروز.روز یازدهم انتقال.یه کم پررنگ تر شده و پانزده روز از هاش سی جی می ...

مامان شدنت مبارک 🌹🌹🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
خوشحالم معجزه خدا شامل حالت شده.خدا بهت نگاه ویژه کرده .هیچ چیز برا خدا ناممکن نیست.وای که قربون حکم ...

ممنون عریزم

خودم هنوز باورم نمیشه

روز انتقال به دکتر جنین شناس گفتم میشه این جنینو بذارید پنج روزه بشه و بعد انتقال بدم که حداقل شانسم بیشتر بشه.گفت احتمال پنجاه درصد تا بیاد پنج روزه بشه از بین میره.اونجا بود که کاملا ناامید شدم ولی خدا دستمو گرفت.امیدوارم همه ی اونهایی که این روزهایه سخت را دارند طی میکنن ، خدا دستشونو بگیره و کمکشون کنه.

مشکلم نمیدونم چی بود.هیچ وقت از تعیین ذخیره ندادم ولی دکتر میگفت ذخیرت کمه.نزدیک سه سال باردار نشدم. ...

آفرين مامان قهرمان

منم دلم ميخواد كارامو خودم كنم

انشالله بعد از انتقالم همه چي اوكي باشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️