2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
عزیز من ذخیره تخمدانم پایینه....شش تا تخمک داشتم.با سایزای نوزده و هجده و هفده و شونزده...که دکترگفت ...

دقیقا مثل من ،منم ذخیرم پایین 6 تا داشتم انشاالله جواب بگیریم جفتمون.نگفتن کی انقالت انجام میدن؟مکلتون چیه؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم دکتر سیکل قبلی یه نامه نوشت جراح که دکتر جراح اجازه میکرو داد ...  این بار ارجاع نداد.. ...

فکر نکنم موردی داشته باشه کمش کنی، اما میتونی از جراح بپرسی ببینی حالا که با دو تا درد سینه داری یعنی باید کمش کنی؟

شاید بگه این درد طبیعیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا مثل من ،منم ذخیرم پایین 6 تا داشتم انشاالله جواب بگیریم جفتمون.نگفتن کی انقالت انجام میدن؟مکلت ...

عزیرم بعد پانکچر مشخص میشه کی انتقال میدن.آزمایش همسرم که خوبه.تنها مشکلمون ذخیره پایین منه.الهی به حق حسین خدا دلمون شاد کنه...

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
فکر نکنم موردی داشته باشه کمش کنی، اما میتونی از جراح بپرسی ببینی حالا که با دو تا درد سینه داری یعن ...

اره باز باید برم بپرسم 

هر بار میرم پنجاه تومن پول ویزیت میدم اصلا درست به سوالا جواب نمیده ..فقط میگه سونو بده بیا ببینم 

فکر نکنم موردی داشته باشه کمش کنی، اما میتونی از جراح بپرسی ببینی حالا که با دو تا درد سینه داری یعن ...

عزیزم این امپول برای چیه؟ovitrelle دیشب زدم که فردا پانکچر بشم

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
سلام دوست جونا.اینم بی بی چک امروز.یه کم پررنگ تر شده و پانزده روز از هاش سی جی میگذره.نظرتون چیه؟

مبارکا عزیزم  😍😍😍😍😍😍

انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت😄

خداجونم شکرت       
ای جانم مبارکت باشه.ان شاالله ما هم به زودی این صحنه رو ببینیم..رعد و برق جان الان با دل شادت برا دلشادی ما هم دعا کن..
 خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سه روزه بود.یه دونه بود ولی تا آزمایش ندم خیالم راحت نمیشه

چند تا داشتی که برات یکی انتقال دادن؟؟؟ببخش شمام ذخیره ات پایین بوده؟