2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست

لاله جون امیدوارم اینقد خوش باشی که از خوشی فرصت نکنی بهمون سر بزنی. اگه میتونی یه خبر کوچولو بهمون بده از حالتون. دوستان همه نگران شدیم. اینهمه غیبتت کم سابقست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانم ها . اونایی که آندومتریوز عمل کردن لطفا کمکم کنن . من گرید ۴ بودم و چسبندگی شدید روده و مق ...

سلام عزیزم

عمل باز انجام دادی یا لاپراسکوپی کردی؟؟؟

من حدود یک ماه پیش عمل لاپراسکوپی کردم اندومتریوزم ۱۱ سانت شده بود و پیشرفته بود زیاد

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها . اونایی که آندومتریوز عمل کردن لطفا کمکم کنن . من گرید ۴ بودم و چسبندگی شدید روده و مق ...

اگه عمل لاپرا کردی دردت طبیعیه چون من هم این درد رو داشتم تا ۱۰ ۱۵ روز ادامه داره و دکترم بهم گفت به خاطر گازی هست که به بدن تزریق میکنن و زمان دفع کامل گاز واسه هرکس متفاوته و درست بعد از ۱۵ روز دردام کامل تموم شد

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
اگه عمل لاپرا کردی دردت طبیعیه چون من هم این درد رو داشتم تا ۱۰ ۱۵ روز ادامه داره و دکترم بهم گفت به ...

ممنونم از پاسخگوییت عزیزم . منم لاپرا انجام دادم . یعنی شما هم موقع دفع درد داشتید ؟

سلام عزیزم عمل باز انجام دادی یا لاپراسکوپی کردی؟؟؟ من حدود یک ماه پیش عمل لاپراسکوپی کردم اندومتر ...

منم آندو متريوز داشتم خيلى پيشرفته بود عمل كردم .دقيقا همين علايم رو بعد از عمل داشتم خيلى دردناك بود.تا دو هفته دولا دولا راه مى رفتم

[QUOTE= 66548206 ]والا من کلا تو برنج کره حیوانی میریزم..... تو املتم همینطور..... نمیدونم والا..... ...

منم مى زنم دكترم گفته حالا حالا بايد بزنى .منم عوارضشو خوندم نگران شدم.چهقدر هم دردناكه موادش.

منم مثل شما بودم همه جامو درگير كرده بود.بعد از عمل هم تند تند مى رفتم دستشويى .كلا خيلى وحشتناك بود دردام .نگران نباش انشاالله به زودى خوب مى شى.

وای خدا جون تصور کردم حالتو، شرمنده کلی خندیدم. حالا به سلامتی دنیا بیاد اگه شبا نخوابه که حسابی کار ...

آره خنده هم داره.....

صبر کن دوقلوهات تشریف بیارن.....

منم دل سیر بهت میخندم......

خخخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظرت واسه من دير ميشه ؟ خيلي دوست دارم پيش همين دكتر باشم، تو هفته ٢٦/٧ بهم گفت حدود ١ كيلو وزنشه

عزیزم برا وزن گیریه فکر نکنم خیلی فرق کنه.....

بازم زنگ بزن ببین نظر دکترت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي دلم ميخوادباردارشم  اميدوارم نتيجه بگيرم

ایشالله میشی عزیزم.....

مشکلتون دقیقا چیه؟

خانما همه طبيعي بوده بارداري تون يا ازلقاح مصنوعي كمك گرفتين؟

عزیزم اکثرمون با میکرو و یه تعدادیم معجزه خدا از نوع طبیعی شامل حالشون شده.....

عزیزم من روده هام درگیر نبود و فقط لگنم بود، ولی بعد عمل موقع پریودی تا دو ماه هنوز درد داشتم.....

خیلی نگرانم میکرد و به دکتر میگفتم آخه چرا هنوز درد دارم و میگفتم نکنه کارش کامل نبوده و.....

میگفت چون جای بافتهای برداشته شده هنوز التهابش نخوابیده درد داری.....

منم اومدم خودمو بستم به پنیرک.....

پنیرک هم ضد التهابه.....

هم برا عفونت خوبه.....

هم رحم رو تقویت میکنه.....

دیگه در عرض دو ماه کلا درد پری رفت پی کارش.....

جوری که دفعه سوم که پریود شدم از خیس شدن لباس زیرم فهمیدم پریود شدم.....

گفتم این تجربه رو بگم شاید برا تو هم یه چیزی مشابه همینه.....

سلام سلام به همه دوستای گلم.. دلم کلی براتون تنگ شده بود عززیزای دل...

امیدوارم همگی حالتون خوب باشه❤💋❤😚

@samin11       از صمیم قلبم برات دعا میکنم فدات شم.فردا روز خوبیه👏

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘