2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
[QUOTE= 66537080 ]عزیزم خوب تحرکش خیلی پایینه..... این آزو کجا انجام داده؟ مرکز ناباروری بوده؟ اگه م ...

والا من کلا تو برنج کره حیوانی میریزم.....

تو املتم همینطور.....

نمیدونم والا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا برا من انوکسان رو دو ماه قطع کرد تا خونریزی و لک بینیم کامل قطع شد بعدش دوباره شروع کرد شکر خدا ...

استراحت مطلق که تاثیری نداره به نظرم . در ضمن من به خاطر آمپول پروژسترون هر روز باید برم بیرون 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا برا من انوکسان رو دو ماه قطع کرد تا خونریزی و لک بینیم کامل قطع شد بعدش دوباره شروع کرد شکر خدا ...

به نظرت مسافرت و رفت و آمدي که تو تهران داشتم ممکنه علت اصلی باشه . پیاده روی نداشتم هر جا هم رفتم با آژانس 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

فردا دکتر میاد کلینیک ماما ازش بپرسه دقیقتر .

[QUOTE=66548206]والا من کلا تو برنج کره حیوانی میریزم..... تو املتم همینطور..... نمیدونم والا.....[/QUOTE]

انا جانم من عوارض امپول انوكسا را خوندم دلشوره گرفتم 

اين امپول خوبه براى شرايط حال ما درسته ؟ حرفهاى بزن عزيزم از دلشوره در بيام 

همسر گفته براى لخته نشدن خون هست اما باز شماها بيشتر سر در مياريد 

ممنونم عزيزم 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 66537080 ]عزیزم خوب تحرکش خیلی پایینه..... این آزو کجا انجام داده؟ مرکز ناباروری بوده؟ اگه م ...

حالا فکر نمیکنم خیلی هم ناثیر داشته باشه.این چند روز مونده احتیاط کن نخور عزیزم.به جاش صبحانه سیب زمینی پخته یا نیمرو بخور گلم

ممنونم مهربون🍃خیلی لطف کردی😘😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
به خدا توکل کن دوستم هممون پر از استرس و اضطرابیم.یکی کمتر یکی بیشتر هر کدوممون یه دنیا داریم که ب ...

ممنونم مهربون🍃خیییییلی لطف کردی عزیزم😘😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
به نظرت مسافرت و رفت و آمدي که تو تهران داشتم ممکنه علت اصلی باشه . پیاده روی نداشتم هر جا هم رفتم ب ...

بعید نیست....

خوب من موقعی که خونریزی داشتم استراحت مطلق بودم و فقط برا دستشویی از جام بلند میشدم.....

حتی نمازم میخواستم بخونه خوابیده و با تیمم میخوندم....

نمیتونی بگی یه مدت یکی بیاد خونه برات تزریق کنه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 66548206 ]والا من کلا تو برنج کره حیوانی میریزم..... تو املتم همینطور..... نمیدونم والا..... ...

عزیزم برا ماهایی که مشکل انعقادی داریم واقعا لازمه و حیاتیه.....

چون اگه نزنیم هم میتونه باعث مرگ جنین بشه هم مشکلات قلبی برا جنین پیش بیاد هم باعث موگ خودمون بشه.....

خلاصه برا ما حکم درمانو داره.....

وگرنه استامینوفنم عوارض داره.....

مگه من 13بار قبلم زحمتمو نکشیده بودم؟دیگه حتی دلم نمیخواد به اون 8تا جنین باقی مونده فکر کنم از بس ا ...

ببخشید منظورم این نبود 😔😔😔😔

منظورم اینکه سختی زیاد کشیدی طعم شیرین مادر شدن حقته عزیزم 

خداجونم شکرت       
خواهر منی که هر 20دقیقه میرم دستشویی به نظرت بیبی چیزی نشون میده؟

ثمین جون بارداری باور کن 

منم تن تن میرفتم دستشویی خودم متوجه نبودم ولی مامانم میگف یه دیقه آروم بشین چقد دستشویی میری دختر 

فک کنم شمام تکرر ادرار گرفتی آجی گلم 

خداجونم شکرت       
آره خیلی. یه بار خواهرزاده ام از لوپ همسرم با گاز آویزون شده بود. صورت همسرم سیاه شده بود، میگم چرا ...

خخخخخ همسر من وقتی کوچولو بوده تپلی بوده همه خواهر برادرا انقد لپشو گاز گرفتن یا کشیدن 

بنده خدا الان حساس شده یه ذره گازش بگیری یا لپشو فشار بدی عصبی میشه 

😂😂😂😂😂😅😅😅😅

البته مدیونین فک کنین من لپشو گاز نمیگیرما 😁😁😁😁😁😁

خداجونم شکرت