2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
ثمین  جان نمیشه الان بی بی بزنی؟اقلا شب را راحت می خوابی،منکه دلم روشنه

خواهر منی که هر 20دقیقه میرم دستشویی به نظرت بیبی چیزی نشون میده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزم...... اینجا خونه خودته..... صاحب اختیاری..... خیلی خوابم میومد..... با این شیطونک ...

فدات شم آنای عزیز. آره حق داری، بچه ان عقلشون که نمیرسه، یهو یه کار خطرناک میکنن. احتمالا حسابی آتیش سوزونده که خوابش برده وروجک. ولی فکر کنم خوابه خیلی بهت چسبید. نوش جونت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چون دندوناشون خیلی تیزه....

آره خیلی. یه بار خواهرزاده ام از لوپ همسرم با گاز آویزون شده بود. صورت همسرم سیاه شده بود، میگم چرا بهش هیچی نگفتی، میگه دلم نیومد داشت کیف میکرد!!1

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

[QUOTE=66537200]منم همین جوریه در حد چند ثانیه میسوزه به خاطر موادشه به محض اینکه میزنی روشو نگه دار سفت نه اینکه ...[/QUOTE]

من فكر كردم براى من اينجورى ميشه 

ممنونم جونم 

اره شانس اوردم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

من دعای توسل خوندم به نیتش.دعای مقاتل هم میخونم برا ثمین جون

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها کسی درمان خانگی نمی دونه برای خونریزی بارداري؟

انا جون اگه دکتر آسپرین یا انوکسا قطع کنه وضعیت سلامت و حفظ جنین چی میشه ؟ اگه قطع نکنه وضعیت خونریزی ام چی میشه ؟ هی کم و زیاد میاد 

من میگم شاید کمرم شل شده چون هفته پیش دو روز تهران بودم و چند جا رفتم برای انجام کارام از این ورم داروها هم خونريزي تشدید میکنه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
انا جون به نظرت بعد هیستروسکوپی میتونم پیلاتس رو.ادامه بدم یا بهتره کنسل کنم وبجاش پیاده روی تند برم ...

عزیزم من میرفتم اما دقیق یادم نیست فکر کنم دو سه هفته ای فاصله دادم......

یعنی وقتی رفتم که حس میکردم مشکلی ندارم و بخیه هامم خوب شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=66537080]عزیزم خوب تحرکش خیلی پایینه..... این آزو کجا انجام داده؟ مرکز ناباروری بوده؟ اگه مرکز ناباروریه م ...[/QUOTE]

دلشوره گرفتم 

من هر روز با صبحانه كره مى خورم 

در ليست رعد و برق بود كره ممنوع هست 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
فکر کنم 50باشه

پس پنجاه باشه خوبه اما باید الان کمش کنه نه اینکه کلا قطعش کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهر منی که هر 20دقیقه میرم دستشویی به نظرت بیبی چیزی نشون میده؟

نه عزیزم نزن الان ادارت رقیقه ریسک نکن.....

اما فردا سریع خبر بتای تپلتو بده.....

فدات شم آنای عزیز. آره حق داری، بچه ان عقلشون که نمیرسه، یهو یه کار خطرناک میکنن. احتمالا حسابی آتیش ...

آره حسابی خوابیدم.....

آخه شبام اون یکی شیطونک درون بیدارم میکنه نمیذاره بخوابم.....

روزم از ترس خواهر جونش خواب ندارم....

خدا خودش کمک کنه.....

و همه تونو درگیر این دردسرا کنه.....

منم دلم خنک بشه......

خخخخخخخخخخ.....

بچه ها کسی درمان خانگی نمی دونه برای خونریزی بارداري؟ انا جون اگه دکتر آسپرین یا انوکسا قطع کنه وضع ...

والا برا من انوکسان رو دو ماه قطع کرد تا خونریزی و لک بینیم کامل قطع شد بعدش دوباره شروع کرد شکر خدا دخملمو صحیح و سالم بغل کردم.....

نمیدونم چرا برات قطع نمیکنن؟

درمان دیگه جز پروژسترون و استراحت مطلق من نمیدونم.....