2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684645 پست
آنا جون پیام خصوصی فرستادم ممنون میشم جواب بدید

عزیزم چشم این چند تا پستم بخونم جواب میدم.....

اولویت اولم پستهای تو تاپیکه بعد میرم سراغ پیغاما.....

الام سه تا پیغام نخونده دارم.....

چشم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستى انا جانم مى شه بستى خورد من خيلى دلم مى خواد اما همسرم مى گه خوب نيست  مى دونم سردى هست ...

والا من سر دخترم نمیخوردم کلا فکر کنم دو بار خوردم.....

اما الان با دخمل شکموم که عاشق بستنیم هست زیاد میخورم.....

توکل به خدا.....

نمیگم بخور اما هر از گاهی به کوچولو ایرادی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما زحمتاتو کشیدی حالا وقتشه شیرینیشو حس کنی  اگه خدا بخواد انشالله مثبته 😍😍😍😍😍😍

مگه من 13بار قبلم زحمتمو نکشیده بودم؟دیگه حتی دلم نمیخواد به اون 8تا جنین باقی مونده فکر کنم از بس اینبار ضجر کشیدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به شدت گرمه قبل پانکچر دو ماه اصلا لبنیات نخوردم الان فقط دلم دوغ و ماست میخواد

پس نوش جونت.....

آزمايشگاه تشخيص نابارورى كه دكترم معرفى كرد داده . دكترم براش دارو تجويز كرد گفت سه ماه بعد دوباره آ ...

آره سونا نرفتنش خیلی تاثیر داره.....

هر روز میرفته؟!!!!

چه خبره؟!!!!!

فرقی که نداره؟؟ همشون یکیه؟؟ واسه من اسوه ست

چرا عزیزم بعضیاشون واقعا دردناکن.....

مال من قبلیارو نمیدونم اما این سری کلگزاپارین زهراوی واقعا دردناک بود به زور یه ماه تحمل کردم تا تموم بشه.....

الان هر چی بدن اونو اصلا نمیگیرم.....

ثمین جان من مطمئنم مثبتی ببین کی گفتم

من ثمینما خدا به این راحتی منو شاد نمیکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستى انا جانم مى شه بستى خورد من خيلى دلم مى خواد اما همسرم مى گه خوب نيست  مى دونم سردى هست ...

عزیزم بستنی نخور

تو برگه ای که کلینیک ناباروری بعد از انتقال به من داد، تنها چیزی که توش نوشته نخورید بستنیه

دوستان خوردن انرژی زا توی اسپرم چه تاثیری داره ؟بده؟من همسرم روزی دوتا می خوره 

ماالشعیر چی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم بستنی نخور تو برگه ای که کلینیک ناباروری بعد از انتقال به من داد، تنها چیزی که توش نوشته نخور ...

عزیزم میشه بگید چه چیزهای دیگه ای توی برگه گفته؟یا اگه میشه عکس برگه رو اینجا بذارید ممنون میشم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من ثمینما خدا به این راحتی منو شاد نمیکنه

قراره اساسی شادت کنه به جبران غمای قبلیت.....

عزیزم تو با روز انتقالت کار داری..... اما چون جنینت دو روزه بود عجله نکن..... چون بالفرض اگه پنج ر ...

والا من ندیده بودم جنین 2روزه فریز کنن یعنی رسما دلم میخواد جنین شناس و دکتر رو باهم بکشم اگر اینبارم منفی شم

دوستان خوردن انرژی زا توی اسپرم چه تاثیری داره ؟بده؟من همسرم روزی دوتا می خوره  ماالشعیر چی؟

نمیدونم اما فکر کنم خوب نباشه.....

از دکتر بپرسین.....