2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
سلام خانما .اوناییکه بعداز انتقال بی بی چک میذارن مثبت میشه.منفی بشه مثلا روز 8انتقال کلا منفیه یا ن ...

نه عزیزم دوستانی بودن روز ۱۳ حتی منفی بوده اما بتاشون + شده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستم بی بی چک میزد پرررر رنگ رفت آز بتا 60 پس فرداش دوبارهه رفت اومده بود پایین تر آخه چه جوری می ...

عزیزم من که گفتم برا من بتای بالای صد هزار پررنگ نبود.....

صدای قلبم شنیده بودم.....

تو میگی بتای ۶۰ پررنگ بوده.....

پس میبینی چقدر بی بی غیر قابل اعتماده.....

میزان رقت ادرار هر لحظه متفاوته.....

پس توروخدا خودتو زجر نده اگه نمیتونی تحمل کنی برو آز بده از استرس کشیدن که بهتره......

حتی شده آزاد بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی گاز گرفتنو گفتین گفتم از تجربه م بگم چون به زودی به درد همه تون میخوره..... من خیلیارو شنیدم ...

آنا جونم حالا این سیکل آنتاگونیسته چیه وبرای چه افرادی استفاده میشه؟ حالا به نظرتون دوتاش رو عصر بزنم یا یکی صبح ویکی عصر؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
انا جانم پسته و گردو خوبه ؟

خوبه عزیزم.....

فقط اگه لووتیروکسین میخوری تا ۴ ساعت بعدش گردو نخور.....

فردا برم آز بنظرت؟؟/

من که گفتم برو اگه نمیتونی صبر کنی.....

آره من طبعم جوشه

طبعت چیه؟

انا جانم موقع خوابيدن من بالش بغل مى كنم خوبه ؟ چقدر در روز  رها برم دكترم گفت نيم ساعت ؟ ...

عزیزم بغل کن تا عادت کنی چون جیگر گوشتو باید بغل کنی.....

من لای پام بالش میذارم که به کمرم فشار نیاد.....

نیم ساعت رو کاریت نباشه.....

ببین من هر از پاهی پامیشدم دور میزدم بعضا زیاد بعضا کمتر.....

فقط نباید خسته بشی.....

انا جانم موقع خوابيدن من بالش بغل مى كنم خوبه ؟ چقدر در روز  رها برم دكترم گفت نيم ساعت ؟ ...

پا رو پا هم فکر نکنم مشکلی باشه خیلی سخت نگیر اما اگه میتونی ننداز و روزه شک دار نگیر.....

مگه پونه و جعفری چشه؟ منم میخورم😧

متظورم اینبود ماست و خیار هر دو سردین اما بازم پونه و جعفری هست اصلاحش میکنه.....

اما خوب پونه در اون حد ایرادی نداره اما زیادیش خوب نیست.....

جعفریم در حد خیلی زیادش (یه استکان جعفری خورد شده) خوب نیست برا کسایی که مشکل انعقادی دارن.....

اهان خب اخه کلا مگه چقد داره توش من هرروز نمیخورم اما هروقت ماست بخورم یکمی دلال میزنم بهش

در این حد ایراد نداره عزیزم....

اینجوری حکم مصلح رو داره....

من از الان عکسمو سه تا نی نی کردم  به امید اینکه همش بگیره    

آمین......

ممنون. راست میگی گاز بچه ها خیلی درد داره، قشنگ جاش کبود میشه، من که خواهرزاده ام انگار دندوناش برق ...

چون دندوناشون خیلی تیزه....

انا جون درمورد نوع سیکلم نظر میدی؟ ار سوم پریود استروژن دارم تا 25قاعدگی  وشروع کلروکین سولفا ...

بعدش پریود میشیو و روزم اول تا سوم میری سونو و داروهای اصلیو میگیری.....

خوب عزیزم دوره شو گذرونده..... میخوایی تا زایمان همراهیت کنه؟ برا منم خیلی کم اونم از هفته ۵ تا ۷- ...

خب خداروشکر که داره محو میشه🙈

فقط نمیدونم کی فشار خونم تنظیم میشه که روبراه بشم :(

میگم چجوری بعضیا تا چند ماه بارداریشون همه جا میرن هیچکسم شک نمیکنه

من همش افتادم تو خونه :((

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
فدات آناجونم  ببخشید دو سه ساعت آنلاین نبودی، تاپیکت رو بهم ریختیم       & ...

فدات بشم عزیزم......

اینجا خونه خودته.....

صاحب اختیاری.....

خیلی خوابم میومد.....

با این شیطونکم جرات نمیکنم بخوابم.....

از ترس اینکه بیاد رو شکمم....

رو مبل دراز کشیده بودم یهویی خوابم برده بود.....

وسطش از ترس بیدار شدم دیدم وروجکم خوابیده.....

گفتم طفلی حوصلش سر رفته خودش خوابیده.....

منم دیگه خوابیدم.....