2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
آره واقعا بودنش نعمته. هرچند داداشم بسیار معذبه ولی خب چاره ای هم نداره. چون مادرخانومش اگه بچه یه س ...

خدا رحمتش کنه ..ولی زندگی باید کرد چاره ای نیست شما هم ب برادرت روحیه بده اون خدابیامرز هم راضی نیست برادرت زجر بکشه ایشالا ک زندگی روی خوبشو دوباره نشون برادرت میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی میکنم، اما میترسم شرمنده اش بشم واسه همین استرس دارم. ممنون از احوالپرسیت راجع به بچه برادرم. ما ...

شرمنده چرا گلم 

توهم ذوق داشته باش 

به این فک کن براش چیا میخوای بخری 

منکه کشته مرده گهواره ام وووی با اون تور سفید بالای گهواره 😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
بعد اینکه مثبت شدم سریع یه بیبی چک گذاشتم  از بس بیبی مثبت ندیده بودم 😂😂😂😂😂 الانم نگهشون ...

آره بهارجون از بس انرژی مثبت داره، که آدم نمیتونه دوستش نداشته باشه. واقعا به هممون انرژی و حس خوب میده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

[QUOTE=66516289]خدا نکشتت، من که فکر میکنم ماه نهم هم بذارم بازم منفی نشون میده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂[/QUOTE😅😅😂😂😂😂😂😂 انقد که بیبی مثبت منو خوشحال کرد آزمایش نکرد 

والا دیگه 

خداجونم شکرت       
آره بهارجون از بس انرژی مثبت داره، که آدم نمیتونه دوستش نداشته باشه. واقعا به هممون انرژی و حس خوب م ...

آره عزیزم دقیقا 

خود شما هم کم انرژی مثبت نیستیااا 

حداقلش من یکی که از شما انرژی مثبتمو دریافت میکنم 😋😋😋

خداجونم شکرت       
شرمنده چرا گلم  توهم ذوق داشته باش  به این فک کن براش چیا میخوای بخری  منکه کشته م ...

آخه شبا از ذوق خوابش نمیبره، نمیدونی به چه چیزایی فکر میکنه که. یه وقتایی بهش میگم خل شدی به خدا، میخنده

آره عزیزم دقیقا  خود شما هم کم انرژی مثبت نیستیااا  حداقلش من یکی که از شما انرژی مثبتمو ...

فداااات شم نی نی تپل جون. لطف داری. گهواره با تور سفید اونم واسه دوتا نی نی، چقد بهت میاد. 

آره واقعا بودنش نعمته. هرچند داداشم بسیار معذبه ولی خب چاره ای هم نداره. چون مادرخانومش اگه بچه یه س ...

اصلا نمی دونم چی باید بگم ولی انشالله ازاین به بعد روزهای خوشی در پیشه عزیزم 

خداجونم شکرت       
سلام دوست جونیا من از بس در گیر کارم هستم(شاغلم) اغلب عقب می مونم و نمی تونم هر روز چک کنم، ولی هر ...

سلام خواهری مرسی که به فکرمی بله فردا باید آز بدم و نگران.نمیدونم خدا اینبار دیگه برام چه سرنوشتی نوشته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فداااات شم نی نی تپل جون. لطف داری. گهواره با تور سفید اونم واسه دوتا نی نی، چقد بهت میاد. 

قربونت برم عزیزم که انقد مهربونی 

از خدا میخوام بهترینا برات رقم بخوره ازبس دلت پاکه 😉

خداجونم شکرت       
آره بهارجون از بس انرژی مثبت داره، که آدم نمیتونه دوستش نداشته باشه. واقعا به هممون انرژی و حس خوب م ...

نظر لطفته عزیزم ..اینجا هممون همینطور هستیم باید ب همدیگه انرژی بدیم ما الان حتی ب نسبت خانواده هامون ب همدیگه نزدیکتریم😍 هیچکی نمیتونه جز ما همدیگرو درک کنه.. انشالله ک هممون حاجت روا بشیم و ب خواسته قلبیمون برسیم🙏