2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

سلام دوست جونیا

من از بس در گیر کارم هستم(شاغلم) اغلب عقب می مونم و نمی تونم هر روز چک کنم، ولی هر وقت میام از اونجا که نخوندم شروع می کنم لایک کردن🙈🙈🙈

واسه لاله جون خیلی نگرانم

از تیکر دریا دل و صبا و چند نفر دیگه که یادم نیست خیلی خوشحالم، 

ندا جان نمی دونم چه جوری باهات هم دردی کنم جز دعا برای آینده پر از خیر و خوشی

همچنان منتظر خبر خوش از روشانیلو ام

مامان های جدید که بی بی گذاشتین یا نتیجه آزمایشتون مثبت شده حسابی مبارکه ان شاء الله سالم بغلشون کنین

و مامان های آینده با آز منفی خدا قطعا به روز ما رو هم مادر می کنه

و اما ثمین، نمی دونی چه قدر دارم برات دعا می کنم، فکر کنم فردا روز آزمایشت باشه، الهی به حق این روزا 9 ماه دیگه نی نی هات بیان بغلت 😍😍😍

واسه یکی از دوستام هم دعا کنین 5 شنبه آز داره🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیا من از بس در گیر مارم هستم اغلب عقب می مونم و نمی تونم هر روز چک کنم، ولی هر وقت میا ...

قربونت عزیزم ایشالا ک شما هم ب اون نتیجه دلخواهت برسی ممنون ک ب یادمون بودی بهترینهارو برات آرزومندم😘😘

😂😂...صبا جون من امروز سمت چپ شکمم میسوزه چرا؟😞

دیگه از حالا هر چی شد تقصیر شیطونی نینیته😁😍

من جدیدا تهوعم کم شده ولی عوضش کمردرد داغونم میکنه 😐😁

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام دوست جونیا من از بس در گیر کارم هستم(شاغلم) اغلب عقب می مونم و نمی تونم هر روز چک کنم، ولی هر ...

عزیز مایی خانومی. آمین به همه دعاهای قشنگت. انشاءالله جواب دوستت هم مثبت میشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دیگه از حالا هر چی شد تقصیر شیطونی نینیته😁😍 من جدیدا تهوعم کم شده ولی عوضش کمردرد داغونم میکنه 😐 ...

زدم تو نت نوشته ب علت رشد جنین و باز شدن رحمه ....منم کم و بیش داره کم میشه ولی همچنان هست...روزی ی دونه دمیترون میخورم تا سرپا باشم شما نمیخوری؟

سلام دوست جونیا من از بس در گیر کارم هستم(شاغلم) اغلب عقب می مونم و نمی تونم هر روز چک کنم، ولی هر ...

عزیزم مهربون😘

ممنونم

الهی شما هم بهترینها در انتظارت باشه

منم نگران لاله جون هستم

زدم تو نت نوشته ب علت رشد جنین و باز شدن رحمه ....منم کم و بیش داره کم میشه ولی همچنان هست...روزی ی ...

نه اصلا نخوردم

تحمل کردم چون معمولا بالا نمیاوردم تحمل میکردم

الان نگران شدم که یهو خوب شده!!

امروز هفته ۱۰ تموم شد

استرس دارم😐

😂😂😂😂 اگه بدونه چه مامان خوبی داری دیگه گازم نمیگیره😊...لی لا انقد خوشحالم پانکچرت نزدیکه😍

فدات شم بهار جون مهربون.خودم که استرس دارم، از بس همسرم ذوق داره، استرس من زیادتر میشه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم