2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048396 بازدید | 684652 پست

من ۱۸ مرداد انتقال دادم....دیشب ترشح قهوه اییم زیاد بود دکتر گفتن یه شیاف اضافه کنم....لطفن میشه تجربه هاتونو بگین....شما هم ترشح قهوه ای داشتین؟

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
آخه هر روز میزدم  میدیدم پررنگ میشه میفهمیدم داره رشد میکنه ولی امروز هاله به زور معلومه

خب عزیزم اگه بتا میدادی بهتر نبود 

خودت میدیدی که جنینت سالم و خوب داره رشد میکنه 

با رنگ خط بی بی چک خودتو اذیت نکن 

راستی مادر شدنت مبارک دوست من 😍😍😍😚😚😚😚😚

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون. یه سوال دارم. من تنبلی تخمدان دارم. برای پریودمم دوفاستون میخورم. به طور مرتب تخمک گذا ...

دکتر من که میگفت دوفاستون به بارداری کمک هم میکنه

خداجونم شکرت       

سلام دوستان

من امروز که ۱۵  سیکل بودم دوباره سونو شدم ودکتر گفت ال دی رو که تموم کردی وپری شدی از روز ۳تا۷پری صبح دوتا لتروزول ، از اول پری صبح وشب پردنیزولون 

آمپول پرگوریس از ۲پری روزی یک عدد زیر جلدی وآمپول مریونال از ۲ پری روزی یک عدد عضلانی وروز ۵و۶ و۷ به مطب برم برای سونو

یه سوال این آمپولها رو زمان خاصی بزنیم بهتره؟منظورم صبح ظهر یا عصر هست واینکه میگن زیر جلدی منظورشون 

زیر بازو یا دور ناف هست؟

بعد قرص پردنیزولون برای چی هست؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!