2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

سلام آنا جون. یه سوال دارم. من تنبلی تخمدان دارم. برای پریودمم دوفاستون میخورم. به طور مرتب تخمک گذاری ندارم. بعضی وقتا فقط با دارو تخمک گذاری میشه بعضی وقتا بدون دارو. اما هروقتم تخمک گذاری باشه دیر آزاد میشه. مثلا روز ۱۷ یا ۱۸ دوره م.دکتر بهم گفته از روز ۱۴ دوفاستون بخورم. میخام ببینم اگه تخمک باشه و من دوفاستون بخورم مانع از بارداری میشه؟ 

اینو از یکی از بجه های نی نی سایت شنیدم که اگه دوفاستون بخوری و تخمک باشه بارداری صورت نمیگیره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=66504834]نه بابا سرکاره خودم تنهام خونه دو روز اول استراحت نسبی داشتم ولی از فرداش دیگه همه کارامو کردم ت ...[/QUOTE]

من چند هفته قبلش عمل  داشتم قبل ivf ام ،يكى هم خودم وقتى تنها باشم خيلى فكر مى كنم اما حالا كه مادر شوهر جانم امده از زمان انتقالم خودش دوست داره نمى زاره كارى كنم منم از خدا خواسته  اما من راه مى رما 🤗دكترم گفته در روز نيم ساعت راه برو 

توصيه هاى دكترت چى بود جونم ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 66504834 ]نه بابا سرکاره خودم تنهام خونه دو روز اول استراحت نسبی داشتم ولی از فرداش دیگه همه ...

خوش به حالت

یکی بدونه انگار یه باری از رو دوشت برمیداره ولی اینجوری خیلی حس تنهایی داری

دکتر عارفی کلا میگه مگه چیکار کردی؟؟ برو زندگی عادی داشته باش

ولی تو یه برگه زده بود تا 4 روز حموم نرو. نزدیکی نکن. یبوست نگیر. دوروز اول استراحت نسبی داشته باش... 

همین

آخرشم نوشته بود به زندگی عادیتون ادامه بدین

[QUOTE=66505415]خوش به حالت یکی بدونه انگار یه باری از رو دوشت برمیداره ولی اینجوری خیلی حس تنهایی داری دکتر عارفی ...[/QUOTE]

دكتر من بعد ٤روز هم گفت فقط نيم ساعت راه بريد كارهاى سنگين نكنيد

نزديكى تا زمان شنيدن قلب جنين صورت نگيره 

٤،٥روز بعد انتقال حمام برم 

دوغ سفيده تخم مرغ و ماهى مرغ گوشت گوسفندى بخورم 

براى يبوست هم گفت تخم شربتى كه من اصلا نمى خورم چون مشكلى ندارم 

راستى نشاسته با اب هم پرسيدم گفت قبول ندارم نخورى بهتره چون يبوست مى ده و از نظر علمى ثابت نشده 

من پيش دكتر حيدر مى رم در كرج مركز نابارورى رويش تهران هم مطب و دربيمارستان مفيد عرفان چند تا ديگه كه من اسمش يادم نيست هست 

البته پارسال ابن سينا هم رفتم اما خيلى شلوغ بود نمى تونستى دكترت را خودت انتخاب كنى 😞 نتيجه نگرفتم ٣بار iuiكردم

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
الان دیدم دکتر هیجده روز بعد از انتقال برام نوشته برم آز بدم.چه فکری کرده یعنی؟

اى جونم 

من هم امروز متوجه شدم از روز بِعد از انتقال بايد بشمارى عزيزم 

كى انتقالت بوده ؟كى ازمايش خون برات نوشته عزيزم ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻