2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

[QUOTE=66496319]فدات عزیزم..... ایشالله به زودی خبر بتای تپل مپلتو بدی.....[/QUOTE]

راستى اين امپول أنوكساكه دور نافى هست فقط سمت چپ و راست زده مى شه با فاصله ٤انگشت يا زير ناف هم مى شه جونم ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE= 66496319 ]فدات عزیزم..... ایشالله به زودی خبر بتای تپل مپلتو بدی.....[/QUOTE] راستى اين امپ ...

عزیزم والا من چپ و راست میزنم.....

حالا چپ و راستش کمی بالا و پایینم میزنم اما نه زیر ناف و.....

شایدم بشه زد ولی من نمیزنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 66496319 ]فدات عزیزم..... ایشالله به زودی خبر بتای تپل مپلتو بدی.....[/QUOTE] انشالله عزيزم ...

ایشالله این ماهو با شادی تموم میکنی و وارد روزشمار نه ماهت میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس عزیزم احتمالا دیگه ویزیت بعدیت همون اول تا سوم پری بعدیته..... حالا بذار همسرت آزشو بده ایشالله ...

ممنون از راهنمايي هات گلم 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
غزیزم بستگی به بدن و شرایط داره..... مثلا من طبع و رحمم هر دو شدیدا سرد بود و از یه سال قبلش تغذیه ...

سخت شد كه

نميدونم بايد چيكار كنم

به نظرم توكل ميكنم به خدا

هر چه خواست خودش باشه

ممنون از صبر و حوصله ات خانمي 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مامان باران جاان خيلي بهت تبريك ميگم 😍💖 ان شاءالله ب سلامتي بغلش كني  ب اين فكر كن ك ن ...

سلام عزیزم 

ممنون

ما اینقدر روزای سختی گذروندیم که میترسیم لذت ببریم

دعا کن نیاد پایین و بتا بره بالا

سلام دوستان خوبم. ببخشید گوشت چرخ کرده ی شتر با توجه به اینکه گوشت شتر طبعش گرمه،اشکال داره مصرف کن ...

نه عزیزم ایرادی نداره....

نوش جونت....

[QUOTE=66499804]امروز بی بی چک گذاشتم خیلییی کمرنگ شده فکر کنم بتا داره میاد پایین    [/QUOTE]

مامان باران خوبى عزيزم 

اتفاقا ديروز يكى از دوستان گلمون را اشتباه به جاى شما گرفته بودم 

روحيه ات را از دست نده اصلا بى بى هميشه بسته به ساعت هاى كه مى گيرى كم رنگ پررنگ مى شه  

بى بى چك را فراموش كن چى شده انشالله ازمايش خون مثبت باشه 🙏🌸

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ببخشید یه سوال دیگه تزریق پروژسترون باعث تپش قلب میشه؟

برا بعضیا بله....

اگه طولانی شد احتمالا حساسیت دارویی باشه به دکترت بگو....