2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
سلام.خانم ها سونو داشتم آندومتر برا من امروز که روز دوازدهممه نوشته سه خطی. انگار نمیدونم نوشته هفت ...

بله خوبه.....

بهترین حالت همون ۸ تا ۱۲ هست که برا شمام نزدیکه....

سه خطی بودنشم که خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روزی چند تا انوکسا میزدین عزیزم؟

روزي يكدونه

اين ژل رو إز دكترتون بپرسين دكتر من گفت متابوليسم بعضيا اينجوري كه استراديول جواب نميده چند نَفَر اونجا جواب گرفته بودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه نگفتن حدودا وسط سیکل بری سونو، پس باید پری بشی روز اول تا سوم پری بعد بری.....

عزيزم بهم نگفتن بيا سونو،ولي به اصرار خودم يه سونو ٨-١٠پري واسم نوشت تا برم ببينم فيبرومم رشد داشته يا نه،

دكتر واسه همسرم آز دي ان اي اسپرم نوشته پس فردا بايد بريم دوتايي تا من سونو برم همسرم هم آز دي ان اي،خدا كنه مشكل نداشته باشه.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اتفاقا فکر کنم شبها بخوری بهترم باشه به خاطر اینکه تحرکم نداری به خونرسانی کمک کنه....

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم د ...

ای جانم من اینو الان دیدم

الهی شکررر 

قدم دختر گلت مبارک

الهی کنار هم لحظات شادی رو یک عمر سپری کنید😍

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزیزم ما از طرف کار همسرم میریم خوابگاه ...بعضی وقتا هم هتل ... حقیقتش حتی اگه فامیل درجه یک هم ...

ممنونم عزيزم 

ان شاءالله مامان بشي و گرفتار همچين مشكلاتي نباشي

چ هتلي ميرين ؟؟ سوئيت داره ؟ 

من سر پسرم خونه داييم بودم و مشكلي نداشتم ، اما الان جاشون كوچيكه اصلا نميشه رفت پسر بزرگ داره  

متاسفانه حالا مشكل داريم با جاه چون رو هم رفته بايد ١٠/١٢ روز بمونيم 

ان شاءالله برام خير بشه 

عزيزم بگو حتما با مركزش تماس بگيره ، كه خدايي نكرده اگه خارج از رحمي بود لوله هاشو از دست نده

تماس گرفته اما در اين مورد چيزي بهش نگفته بودن و فقط آمپولش رو بيشتر كرده بود 

ديگه بهم خبر نداده از احوالش 

ممنونم دوستم