2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
استراديول خارجي ميخورين؟ اين مهمه و يك چيز جالب من آندومترم نازك بود دكتر بهم يك ژل داد كه إز طريق ...

دو سیکل رو استرادیول خارجی استفاده کردم،باز رشد نکرد،استروژل هم استفاده کردم متاسفانه بالا نمیره،قبلا این مشکل رو نداشتم،دو بار تا حالا انتقال دادم ولی سقط شدند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه من ذخیره ام سه دهمه و.پایینه

ولی خدا رو شکر دکتر گفت بدنت خوب جواب داده به داروهای آی وی اف.

شش تا تخمک داشتم.البته کمی مثانه ام پر بوده ممکنه سایز تخمک ها به این خاطر دقیق نشون نداده باشه

البته دکتر از سایزشون که راضی بود

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ممنون که جواب دادی عزیزم،متوجه نشدم چی میخوردی روزی 4تا؟بدن من به استرادیول جواب نمیده،نهایت تا 5بال ...

عزیزم احتمالا منظورم گوجه فرنگی بوده اشتباه تایپ کردم، نتونستم پستمو پیدا کنم....

من نخوردم چون مشکل ضخامت نداشتم.....

دوستانی که مشکل داشتن میگفتن خوردن جواب زاده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشی آنا جون اشتباه گفتم منظورم لاله سرخ بود

آره ازش خبری نیست منم نگرانشم اما ایشالله که درگیر شادیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  بچه ها كسايي كه با ال دي و اسپرين شروع كردن سيكل ميكرو رو كي بايد بريم واسه ويزيت مجدد؟؟ ...

اگه نگفتن حدودا وسط سیکل بری سونو، پس باید پری بشی روز اول تا سوم پری بعد بری.....

آره عزیزم تهرانم  منم چهارشنبه باید برم  شما چه آمپولی داده بهت تواین دوسه روز؟

آره همون دوتا پیورگان و سه تا منوگون، شما دکترت کیه؟ کدوم بیمارستانی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
أنا جان شما دوباره از دي ان اي اسپرم اطلاع دارين؟؟؟ازش چه اطلاعاتي بدست مياد؟؟؟

عزیزم خوب منظورت اگه شکست دی ان ای اسپرم یا همون دی اف آی هست که در مورد میزان تیکه تیکه شدن دی ان ای اسپرم اطلاعات میده و هر چه اسپرمهای زیادی این مشکلو داشته باشن خوب شانس میاد پایین و گرید جنینام پایینتر میاد و کیفیتش پایین میشه....

آنا جون به نظرت آسپرین رو شب بخورم و بخوابم مشکلی پیش میاد؟من همیشه ظهر میخورم بعدم لک.میگم شاید بعد ...

اتفاقا فکر کنم شبها بخوری بهترم باشه به خاطر اینکه تحرکم نداری به خونرسانی کمک کنه....

انا جون یه سوال دارم  من کاه قبل انتقال داشتم که منفی شد این ماه دکتر از ایمنی برام نوشت حالا ...

به نظرم بری بد نیست....

فقط جای معتبری باشه....