2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
آره ما انوکسان داریم شرایطمون خاصه😉 انجمن دلداری دادگان

اره عزیزم شنیدم اونایی که تا اخر بارداریشون انکساپارین دارین رو ممکنه سزارین کنن    ..مگه اینکه انکساپارین رو زود براشون قطع کنن !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان روز سوم انتقالمه....الان رفتم دستشویی یه لخته  خون خیلی تیره دیدم....این چیه یعنی ...

عزیزم برا ماها دیگه تقریبا این چیزا دیگه عادی شده....

ایشالله خیره.....

جنینت بلاست بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سهیلا جون شما قبل آز دادن از انتقال  خون نوبت گرفته بودی  یا نیاز نیست؟

سلام

نه عزیزم،وقت نگرفته بودم. صبح زود بری میگیرن،شلوغ نیست و نیاز به وقت گیری قبلی نیست

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

راستی

کاریو تایپ تو بقیه الله باتاییدیه بیمه،۱۷هزارتومن شد.

Cdمارکرها. تو انتقال خون بابیمه خدمات درمانی۲۰تومن شد.

گفتم بگم شاید سوال ذهنی خیلی ها باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان من روز ۱۲ بعد انتقال هستم الان

ترشحات قهوه ای شروع شده (فک می کنم شروع پریوده)

فردا هم موعدم بود

یعنی می شه با این همه دارو (پروژسترون) دقیقا زمان موعدم پریود شم؟

بله.بلاست بوده....

پس احتمالا برا لانه گزینیه ایشالله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی  کاریو تایپ تو بقیه الله باتاییدیه بیمه،۱۷هزارتومن شد. Cdمارکرها. تو انتقال خون بابیمه ...

ممنون عزیزم.....

آناجانم همچنان ترشح قهوه ای دارم....شما اینجور بودین؟

عزیزم من روزای اول نداشتم....

فقط روز ۱۱-۱۲ داشتم.....

بغدشم قطع شد تا بعد سونوی قلب که دیگه به خونریزی افتادم...

دوستان من روز ۱۲ بعد انتقال هستم الان ترشحات قهوه ای شروع شده (فک می کنم شروع پریوده) فردا هم موعد ...

عزیزم منم روز ۱۱-۱۲ لک بینی داشتم.....

علتشو نمیدونم ولی به هر حال تجربه کردم.....

نگران نکن خودتو.....

به دکترت بگو شاید پروژسترونتو زیاد کنه.....