2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
واای ممنون آنا جان...فکر نمیکردم لازمم بشه بعدش...پس بهترین راه همون ارسال پستی هست...یک دنیا ممنون ...

والا راستشو بخوایی ال دیرو نمیدونم کاش زنگ بزنی بپرسی.....

خوب رو غلظت خون تاثیر میذاره اما فکر کنم نهایت رو هموسیستئین تاثیر بذاره بازم بپرسی بد نیست.....

به هر حال از راه دور میری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم حالا شما هم این هاله را دیدید تو عکسم یا فقط خودم میبینم؟

عزیزم بله ظاهرا هاله افتاده.....

ایشالله مبارکت باشه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان در مورد زایمان چی میگن دکترا؟ طبیعی یا سز؟ الان خیلیا میگن دیگه سز نمیکنن درسته؟؟ من چون ق ...

عزیزم دیگه  سز نمیکنن  مگر در شرایط خاص !

شما هم چون بچه اولت سز بود دومی رو.هم.سزارین میکنن

بسلامتی ان شالله 

عزیز دلم من که دعاگوی تک تکتونم چشم عزیزم قابل باشم دعاگوتم.....

ممنون آنا جون. رفتم سایزشون رو نگفت اما فقط شش هفت تا تخمک داشتم! نگران شدم راستش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
صبا جون شده ازغذایی بدت بیاد یا چیزیو بیشتر دوست داشته باشی بخوری؟ مثلا من قبلا عاشق قورمه سبزی و م ...

من قبلا خوش خوراک بودم بهار 

از اول بارداری از همه غذاها بدم اومده😐 هیچی برام خوشایند نیست فقط میوه بخصوص هندونه که راحت هضم میشه😋😋 

مزه مرغ حالمو بد میکنه

کلا مرغ و گوشت و تخم مرغ که پروتیین داره حالم بد میشه ولی بزور میخورم

من قبلانا بیشتر شبیه حامله ها بودم از بس همه چی هوس میکردم😁😁 الان هیچی دوس ندارم. وقتی گرسنه میشم اعصابم بهم میریزه چون باید مجبوری غذا بخورم. غذا خوردنم انگار شکنجه ست برام😫

قبلنا خودم عاشق مزه شوری بودم. عشق پفک و این چیزا اما الان همونم دوس ندارم :/

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

[QUOTE=66452358]سلام دوستان عزیزم.ببخشید که همتون هی هی میگید بی بی چک نذارید ولی من هر روز می ذارم امروز روز نهم ا ...[/QUOTE]

عزيزم ذخيرههاى بى بى چك تو تمام نشد 🤗🤔اينجورى تو فكر مى رى  همش عزيزم 

من هر دو سري هم ديدم انشالله كه مامانى 🙏😘چيزى هم كه به ازمايش خون ات نمونده

فكر كنم من هم جاى تو بودم هى بى بى مى زدم سالها اين كار كردم چقدر خوشحال و ناراحت شدم از شانسم كسى برام نمى گيره 🙈 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم بله ظاهرا هاله افتاده..... ایشالله مبارکت باشه عزیزم.....

آنا جون از این به بعد که دیگه به تخمک هام اضافه نمیشه،نه؟ فقط همینا رشد میکنن دیگه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
[QUOTE= 66452358 ]سلام دوستان عزیزم.ببخشید که همتون هی هی میگید بی بی چک نذارید ولی من هر روز می ذار ...

ممنون عزیزم

نه آخه من وقتی میرم داروخونه چند جین بی بی چک میخرم

باورتون نمیشه ای بی بی چکو صبح زدم و دیدم هاله انداخت بردمش سر کار از صبح تا تنها میشم زل میزنم عین عکس نگاهش میکنم.آزمایشم شنبه هفته بعده

ممکنه اثر هاش سی جی باشه

منظورتون چیه که میگین من هر دو بار دیدم

[QUOTE=66453499]ممنون عزیزم نه آخه من وقتی میرم داروخونه چند جین بی بی چک میخرم باورتون نمیشه ای بی بی چکو صبح زدم ...[/QUOTE]

تو شك افتادم خودت بودى فكر كنم  مگه عكس بى بى چك نذاشتى تو اين چند روزه ؟

اره جونم متوجه مى شم چه حالى دارى 

دلم روشنه انشالله مامانى 🙏👼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم متاسفم..... اکثرمون این تجربه تلخ رو نه یه بار بلکه بارها داشتیم..... عزیزم حتما بررسیهای تک ...

مرسي عزيز دلم ممنونم حتما انجام ميدم 

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز