2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
انشالا به سلامتي بيان بغلتون ني نيا🙏🏻😍، شما چند هفته رفتين براي سونو قلب؟! قلبشونو ديدن براي شما ...

معمولا صدای قلب رو نمیذارن به این زودی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صبا جان ،مبارکت باشه. این ر از طرف خودم میگم،شاید خودمم باردارشدم دلم نخواد تیکر بارداری بزنم.ولی ا ...

دقیقا.....

یه خوبیش اینه.....

خوبی دیگشم اینه لحظه لخظه میبینی داری میری جلو کلی کیف میکنی.....

فکر کن من تقریبا رسیدم به ۲۹ هفته کامل.....

از سه شنبه وارد ۳۰ میشم کلی ذوق داره اینو میبینم.....

ایشالله همه دوستان برسن به آخرای روز شمارشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان...در هر صورت مبارکت باشه ایشالا ک ب سلامتی بگذرونی این دوران شیرین بارداریو😜

ان شاالله عزیزم برای هردومون

و برای همه😘😘🌹

دوس داشتم صورتی بذارم🙈 اما فکر میکنم واسه منم پسرن😁😁 حالا هرکدوم شد قدمش رو چشم 🙈

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

دوستان در مورد زایمان چی میگن دکترا؟

طبیعی یا سز؟

الان خیلیا میگن دیگه سز نمیکنن درسته؟؟

من چون قطعا سز هستم از دکتر نپرسیدم.....

اما این دفعه حتما میپرسم ببینم چطوریاست....

صبا جون

شده ازغذایی بدت بیاد یا چیزیو بیشتر دوست داشته باشی بخوری؟ مثلا من قبلا عاشق قورمه سبزی و ماهی بودم الان بدم میاد یا الان فقط دوست دارم گوشت کبابی بخورم کوبیده نه چنجه و برگ دوست دارم عاشق قیمه شدم قبلا نمک خور نبودم ولی الان نمک دوست دارم و دهنم خیلی ترش میکنه و بد مزه میشه...میگن اینا علائم پسره 

سلام دوستان عزیزم.ببخشید که همتون هی هی میگید بی بی چک نذارید ولی من هر روز می ذارم

امروز روز نهم انتقالم.از دیروز احساس میکنم بی بی چک هاله میندازه.امروز یه کم قابل رویت تر از دیروزه.ننمیدونم شایدم من در توهمات سیر میکنم.در ضمن هشتم مرداد هاش سی جی زدم یعنی سیزده روز پیش.الان میشه نظرتونو در مورد این بی بی چک بگید.در ضمن جنینم یه دونه بود و سه روزه

چه خوووب...ممنون عزیزم از کمکت😘...خیالم راحت شد

عزیزم اگه برا تکمیلی لازم نداری همون اینترنتی کفایت میکنه.....

اما برا تکمیلی نیازه ممهور باشه....

ضمنا اگه بخوایی برای تایید داروی خاصی مثل سرم و.... ازش استفاده کنی بازم بهش نیاز داری پس ببین اگه برا این موارد نیازت خواهد شد همونجا هماهنگ کن واست مهر شده پست کنن!!!!!

گفتم تاکید کنم بعدا به دردسر نیفتی.....

عزیزم اگه برا تکمیلی لازم نداری همون اینترنتی کفایت میکنه..... اما برا تکمیلی نیازه ممهور باشه.... ...

واای ممنون آنا جان...فکر نمیکردم لازمم بشه بعدش...پس بهترین راه همون ارسال پستی هست...یک دنیا ممنون عزیزم❤❤❤

ببخشید من دارم ال دی میخورم...فردا هم میخوام آزمایش بدم...بنظرتون مشکلی نیست؟

د 

سلام دوستان عزیزم.ببخشید که همتون هی هی میگید بی بی چک نذارید ولی من هر روز می ذارم امروز روز نهم ا ...

عزیز دلم برا اینکه با منفی استرس نگیری میگیم نذار وگرنه اگه + بشه که خوبه بهت امید میده.....

اگه هاله دیدی پس داره خبرایی میشه ایشالله....

وای نگو ...کی جون داره واسه طبیعی زاییدن😐

عزیزم نمیدونم تا چه حد درسته.....

این دفعه ویزیت شدیم بپرسیم بد نیست.....