2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ای جانم نینی شیطون من😍 قدامی بود

پس خیلی شیطونه که با وجود قدامی بودنش داره ابراز وجود میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون که جواب دادی آخه من 3 تا جنین 4 روزه داشتم گفتم شاید عددش بالاست دوقلو باشه 

منم ۳ تا جنین بلاست انتقال دادم فکر میکردم دوقلو یا سه قلو هستن ولی ی دونه بود...ببین معلوم نمیکنه مثلا صبا جون با بتای ۵۰۰ و خرده ای دوقلو باردار هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂همسرم و برادرش دوسال با هم تفاوت سنی دارن مامانش ک تعریف میکنه از شیطونیاشون میگه خداروشکر ا ...

همچین مجبوری حوصله داشته باشی.....

امروز هزار بار دخترم گیر داده کاپشن تنش کنم بعد چند دقیقه گفته درش بیارم هی پوشوندم درش آوردم یعنی فکر کن چه اوضاعی داشتم.....

الان لالا کرد بردم قایمش کردم......

خخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی عزیزم..... پس ایشالله تو غربالگریم نظر دکترو میبینی..... معمولا درست میگن....

ممنونم عزیزم ب دل خودم و حالتهایی ک دارم فکر میکنم پسر باشه...ولی واقعا برام فرقی نمیکنه فقط سالم باشه🙏

دعای دوستات پشتته.... بیخبرمون نذار عزیزم.....

ممنون از همه دوستان 

ایشاله خدا نظر کنه به هممون

من رفتم آبان یه آز بتا نوشتن برام که گفتند همون بیمارستان انجام بدم

یه سونو شکمی که گفتند برم بیمارستان مفید کودکان

رفتم سونو رو انجام دادم (موقع سونو اشکم بند نمی اومد که خانمه گفت ساک حاملگی دیده میشه -

هفته ششم بارداری هستی

یه هماتوم 16 در 6 میلی دیده شد

بعد برگشتم بیمارستان جواب آز بتا در روز بیست و هفت انتقالم شد 23450

آزمایش و سونو رو بردم اتاق زایمان و منشی تماس گرفتن با دکتر جانشین خانم دکتر طرازی و ایشون  گفتن استراحت کنم آسپرینم رو فعلا نخورم و هپارین رو یه دونه بزنم جای دو تا و شیاف پروژسترون هم هر شب بزارم

منم تا رسیدم خونه چون اطلاعاتی در مورد هماتوم نداشتم هی گوگل کردم

تو نی نی سایت اکثرا نوشته مشکلی نیست

ولی سایتهای دیگه نوشته هماتوم خطر سقط رو زیاد می کنه  

منم سپردم دست خدای مهربون 

ایشاله رفع بشه

ایشاله نی نی سالم قسمت هممون بشه الهی

سلام آنا جون ممنون عزیزم من همین الان جواب آزمایش بتام رو گرفتم 1526 بود حالا باید دو روز دیگه دوبا ...

عزیزم مبارکت باشه....

گوارای وجودت....

عزیزم تکرار کنی خیالت راحتتره.....

بهار جون باید احتمالا ماه دیگه با دکتر آصف جاه هیسترو بشم بعد انتقال بدم. ازصمیم قلب به دعاهاتون ن ...

عزیزم هیسترو با خراش بده عالیه من خیلی ب خراش ایمان دارم ایشالا ک ماه دیگه مامان میشی و دلت شاد میشه ماهم کلی برات ذوق میکنیم

صبا جون نمیدونم چرا نمیتونم پست شمارو ریپلای کنم....من ک عزیزم از حالم نگم برات ک خودت داری تجربه می ...

بذار عزیزم.....

انرژی + میده بهت.....

تازه روزشماریم هست واست.....

ممنون که جواب دادی آخه من 3 تا جنین 4 روزه داشتم گفتم شاید عددش بالاست دوقلو باشه 

عزیزم خیلی نمیشه با بتا قضاوت کرد.....

ایشالله هر چی صلاحه همون میشه.....

مهم اینه به سلامتی بغلش (بغلشون کنی)....

ممنون از همه دوستان  ایشاله خدا نظر کنه به هممون من رفتم آبان یه آز بتا نوشتن برام که گفتن ...

بد به دلت راه نده

انشاالله اين دوران بارداري رو به خوبي و خوشي پشت سر ميذاري و ني ني نازت رو بغل ميگيري

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سونو هفته پیش گفت جنسیت ب نفع پسره ولی بازم صبر کن 😍 دختر و پسر واقعا برام فرقی نمیکنه

بهار عکس سونوتو میذاری  عکس نینی رو منظورمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....