2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
نه نبودم فقط زید نافمه نه چپ نه راست

عزیزم منم درد ناف داشتم.....

خوب هر چی باشه پانکچر شدی.....

اگه دردی با استراحت از بین بره جای نگرانی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی واسه همسرم خودشون یه دکتر معرفی میکنن؟؟؟

احتمالا چون به هر حال بیوپسی نیازه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا هیچی من دوتا طبیعی باردار شدم هردوتاش سقط شد ولی بعد از سقطم الان دو ساله ک هر چ میکنم باردار ن ...

در میان عزیزم نگران اینجور چیزا نباش جنین با کیفیت رو فریز میکنن 

انشالله بزودی مامان میشی 

فقط یه چیزی بگم زیاد استرس نداشته باش یکی از اقوام ما ۴ سال منتظر بچه بودن انقد استرس داشت که هنوز پریودش تموم نشده استرس میگرفت کاش این ماه بار دار بشم 

یه مسافرت یهویی براشون پیش اومد درگیر مسافرته بود که بعد دو سه هفته فهمید بارداره 

خداجونم شکرت       
در میان عزیزم نگران اینجور چیزا نباش جنین با کیفیت رو فریز میکنن  انشالله بزودی مامان میشی&nbs ...

من خیلیییی سختی کشیدم خیلییییی .زندگیم جوریه ک واقعا ب بچه نیاز داره . برام دعا کن . یازده روز پیش پانکچر شدم دعا کن ک همین دو سه روز دیگه ک وقت پریودم هستش پریود نشم و باردار باشم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آنا جان سلام

امروز رفتم آزمایش های تکمیلی ر دادم .فقط موند سی دی مارکرها

انتقال خون cd69. ر نداره.

فقط همین سی دی ر نداره ،مابقیع ر داره. دوتایی ها ر هم داره.

سی دی۶۹خیلی مهمه؟ ندمش مشکل پیش میاد توی تشخیص؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم من قبلا اینجا نوشتم . به توصیه دکتر جنتی انزال هر روز یا یه روز در میون . برای همسر من جواب د ...

خيلي جالب بود برام اين نكته اي كه فرمودين، ممنونم، حتما لحاظ ميكنيم، ميتونم سوال كنم تحرك و تعدادشون چه طور بود كه انزال مكرر باعث ضعيف تر شدن نشد؟؟؟

...
من خیلیییی سختی کشیدم خیلییییی .زندگیم جوریه ک واقعا ب بچه نیاز داره . برام دعا کن . یازده روز پیش پ ...

😔😔😔😔 

انشالله عزیزم انشالله 

میدونم خیلی سخته ولی چه میشه کرد 

خدا خیلی بزرگه میدونم مطمئنم که تو بهترین موقع مادر میشیم ❤

خداجونم شکرت       
😔😔😔😔  انشالله عزیزم انشالله  میدونم خیلی سخته ولی چه میشه کرد  خدا خیلی بزرگه ...

ان شالله ک همه این لحظات رو تجربه کنن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چه شود دیگه..... همسر منم ظاهرا خیلی بلا بوده برخلاف الانش..... مامانش میگه دقیقا دخترشم مثل خودشه ...

😂😂😂😂همسرم و برادرش دوسال با هم تفاوت سنی دارن مامانش ک تعریف میکنه از شیطونیاشون میگه خداروشکر اون روزا گذشت😂😂منم ک چند جای سرم شکستگی های کوچیک دارم 😊 هعی خدااااا ...ب نینیم میگم مامان آروم باشیا من اصلا حوصله ندارم😍😂

بله عزیزم + هست.... مبارکه..... ایشالله بتای تپلی منتظرته.....

سلام آنا جون ممنون

عزیزم من همین الان جواب آزمایش بتام رو گرفتم 1526 بود حالا باید دو روز دیگه دوباره تکرار کنم ؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .