2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم خوب اولا بدون نسخه چطور میخوایی بخری؟ بعدشم والا من که شرایطتو نمیدونم برا همین نمیتونم بگم ک ...

به نظرم بهتره این ۲ هفته رو صبر کنم اگه مثبت شدم برم دکتر تا تجویز کنه اگه لازم بود .

چون انعقادی به لانه گزینی ربطی نداره . مربوط به بعدش می شه . درسته ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید آنا جون من چنتا سوال داشتم 

اگه یه زمانی تصمیم گرفتم پیش خانوم دکتر طرازی یا رزاقی که میگن برای سقط مکرر هستش برم تکلیف شوهرم چیه آخه چون آزواسپرمه باید روز پانکچر  من اونم عمل بشه؟؟

و اینکه اگه خدا خواست و جنینام تو رویان فریز شد میتونم برم پیش دکتر رزاقی یا طرازی اونا برام انتقال بدن 

یعنی جنینامو منتقل میکنن جای دیگه؟

خداجونم شکرت       
عزیزم خوب معلومه..... من سونوی روز نهم نسبتا فولیام خوب بودن..... البته آخرین سونوم فکر کنم روز ده ...

آنا جونم وسط مشغله هات، وقت کردی دعام کن عزیزم که منم زودتر پانکچر شم با تخمک های با کیفیت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
😘😘😘😘ممنووووونم خيلي ممنون،،، پس من تو بعضي پِيج ها خوندم اصلا قابل درمان ني، زيادم درست نبو ...

عزیزم من قبلا اینجا نوشتم .

به توصیه دکتر جنتی انزال هر روز یا یه روز در میون . برای همسر من جواب داد و دی اف آیش رسید به ۱۵

اونارو نمیدونم  ذخیرمم تا امروز که از کارشناس پرسیدم  نمیدونستم 😂😂

خوبه نگران نباش گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوبه نگران نباش گلم

شما مشکل از خودتونه یا همسر؟

زین عزیز سری پیش از هیچی خبر نداشتم حالم خیلی خوب بود عین خیالم نبود 

ولی این سری نگرانم دست خودم نیست

خداجونم شکرت       
به نظرم بهتره این ۲ هفته رو صبر کنم اگه مثبت شدم برم دکتر تا تجویز کنه اگه لازم بود . چون انعقادی ب ...

بی ربط نیست اما عزیزم آسپرین داری فعلا نگران نکن خودتو ایشالله جواب میگیری بعدم دکترت با در نظر گرفتن شرایطت دارو لازم باشه میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید آنا جون من چنتا سوال داشتم  اگه یه زمانی تصمیم گرفتم پیش خانوم دکتر طرازی یا رزاقی که م ...

عزیزم خوب این دکترام به هر حال آزواسپرمی دارن.....

خوب همسرت بیوپسی میشه.....

اما در کل بودن دوستانی که جنیناشونو انتقال دادن از رویان به آبان.....

در مورد رز اقی نمیدونم بیمارستانش انتقال جنین قبول میکنه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما مشکل از خودتونه یا همسر؟ زین عزیز سری پیش از هیچی خبر نداشتم حالم خیلی خوب بود عین خیالم نبود&n ...

والا هیچی من دوتا طبیعی باردار شدم هردوتاش سقط شد ولی بعد از سقطم الان دو ساله ک هر چ میکنم باردار نمیشم . ب امپول هم جواب نمیدم و سایز فولی بالا نمیره . شوهرمم ی کم کوچول  ضعیفه و ن خیلی . رفتم تو سیکل ای وی اف ک از نه تا تخمک چارتاش جنین شد و فریز کردن برا س ماه دیگه منم خیلی میترسم ک از تو فریز در نیان

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جونم وسط مشغله هات، وقت کردی دعام کن عزیزم که منم زودتر پانکچر شم با تخمک های با کیفیت.

عزیز دلم من که دعاگوی تک تکتونم چشم عزیزم قابل باشم دعاگوتم.....