2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
نه عزیزم مستانه میر کمالی رفتم...البته غربالگری نبود

آهان یعنی سونوی معمولی بود؟

غربالگریو هنوز نرفتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشاءالله که اینسری جنینیای زیاد و باکیفیتی خواهی داشت. و دو سه تاشون به دلت محکم میچسبن. منم ...

بستگی به پاسخ بدنت داره ممکنه بالاترم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه خانم گلا ان شاالله خوش خبری بوده باشه این مدت و همیشه من نیومدم یه مدت حالم خوب نبود : ...

عزیزم خدارو شکر اومدی از خودت خبر دادی.....

دوستان پیگیرت بودن.....

عزیزم والا من از دکترم راضیم..... هر کاری ازش بر بیاد انجام میده..... جنین شناسشم خوبه..... فعلا ...

باشه آناجون ....فعلا باید یه یه ماهی صبر کنم..

آخرای شهریورم باید شوهرم از بده ببینیم بهترشده.!

الان تو سونو چیزی معلوم نیست آخه روز 10

آهان هنوز آز ندادی و فقط بی بی مثبت شده.....

هایپر که نبودی؟

خانوما ازمايشfshچيه؟نرمالش بايدچندباشه؟

عزیزم آز هورمونیه.....

رنج نرمالشو بسته به آزمایشگاه میشه گفت.....

اگه از مازکیمم بالا بزنه یا ذخیره کمه یا به سمت یایسه گی داره میره.....

پایینتر از رنجم باشه معمولا ذخیره بالاست و بحث تنبلی و پلی کیستیک و.... ممکنه باشه.....

چه حس بدیه منفی شدن انتقال ها. واقعا دوست ندارم دیگه تجربش کنم خیلی شرایط روحی منو بهم ریخت . همسرم ...

آخه عزيزم سايز هيچي، مشخص بود كه چسبندگي جلوي كيفيت تخمك هارو هم ميگرفت! خدارو شكر عمل كردي راحت شدي، حتما نتيجه خوب ميگيري به زودي، توكل به خدا

عزیزم اصلا ب این چیزا فکر نکن استرس نداشته باش استرس همه چیو خراب میکنه آرامش داشته باش و با روحیه خ ...

انشالله 

دریادل جون برامون دعا کن عزیزم مرسی که روحیه میدی 

خداجونم شکرت       
عزیزم انشاءالله که اینسری جنینیای زیاد و باکیفیتی خواهی داشت. و دو سه تاشون به دلت محکم میچسبن. منم ...

انشالله عزیزم انشالله اگه خدا بخواد هیچی نشد نداره 

نمیدونم شاید باید سایزش ۱۳ ۱۴ باشه 

به من گف یکی دوتا ۸ بود بقیه اش هم گف زیر ۱۰ هستش آندومتر هم سه خطی 

فک کنم این سری هم هایپر شم

خداجونم شکرت       
دارم از دکتر برمیگردم لی لا جون  تخمکا سایزشون زیر ۱۰ بود امروز روز نهم پریودمه واسه امروز و ...

اون دوتا جنین رو کی انداختن بیرون همون موقع یا اینکه بعد از فریز ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اون دوتا جنین رو کی انداختن بیرون همون موقع یا اینکه بعد از فریز ؟

یکیشو همون اول انداختن بیرون گفتن کیفیت فریز رو نداره 

یکیشم موقع انتقال انداختن بیرون 

از کارشناس پرسیدم گریدشون چی بود گف اون دوتایی که انتقال دادن AوAB بوده اونیم که انداختن دور گریدش B بوده

خداجونم شکرت