2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
من بله! انتقالام منفي ميشد و اندو بودم، با دكتر آصف جاه عمل شدم و گفت برو طبيعي اقدام كن مشكلي نداري ...

چه حس بدیه منفی شدن انتقال ها. واقعا دوست ندارم دیگه تجربش کنم خیلی شرایط روحی منو بهم ریخت . همسرم چندین بار آزمایش داده و هیچ مشکلی نداره خدارو شکر . تمام دردسرها از طرف من بوده😣 دوره ای که دکتر آصف جاه بهم کلومیفن میداد تو سونوها فولیکول هام تا ۲۲ و ۲۴ میرفت ولی بازهم نتیجه نمیگرفتم . دیگه پناه بر خدا . برای منم دعا کنید دوستان 😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حس بدیه منفی شدن انتقال ها. واقعا دوست ندارم دیگه تجربش کنم خیلی شرایط روحی منو بهم ریخت . همسرم ...

ببین فولیکول اندازه نرمالش بین ۱۷ تا ۲۱ هست...۲۴ دیگه داشته تبدیل ب کیست میشده ..من با کلومیفن همش کیست درست میکردم...ایشالا ک نتیجه عالی میگیری 

مرسی عزیزمممم...ولی لیلا جون ی اعتراف درگوشی وروجک من پدر منو در آورده😂😘 فکر کنم از اون شیطونا باش ...

ای جونم. عزیزم جای تعجب نداره وقتی مامانش وروجکی مثل توء. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم همسر من مشکل واریکوسلم نداشت ولی دی اف آیش بالا بود..... باید زیر ۱۵ میشد ولی ۳۲ بود..... سه ...

😘😘😘😘ممنووووونم خيلي ممنون،،، پس من تو بعضي پِيج ها خوندم اصلا قابل درمان ني، زيادم درست نبوده،،، من الان تو بحث خنكي شبي نيم ساعت كيسه يخو از وقتي شما گفتين دوهفته س كااامل انجام ميدم،، و البته الان دقيقاً بيشتر از يكسال شده كه برا بيرون هممميشه لباس زير پادار نخي گشاد و شلوار خيلي گشاد، تازه برا تو خونه هم فقط با لباس خيلي زير گشاد بدون شلوار، و حمام خُنك و شستشوي دستشويي با اب خيلي خنك،،،، دارو هم كه يكساله الكارنتين و ويتامينE و زينگ پلاس  و فوليك اسيد مداومه كه  سه ماهم پنتافيل و كيوتن بهش اضافه شد، يك ماهم هست كه پروفرتيل اضافه شده،،، غير از اينا چه كار مفيدي ميشه براي دي اف اي انجام داد؟؟؟

...
دوستان سلام, ب راهنماییتون.نیاز دارم🙏شدیدا گیج شدم,واقعا درمونده شدم,خسته شدم از راه های مختلف😭 2 ...

عزیزم والا دکتر همسر من ج ن ت ی بود که خدارو شکر ازش راضی بودیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سونو هفته پیش گفت جنسیت ب نفع پسره ولی بازم صبر کن 😍 دختر و پسر واقعا برام فرقی نمیکنه

صدری بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com