2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام اناجون ببخشيداين دي اف اي چيه؟اگه نرمال نباشه چي ميشه؟

عزیزم میزان شکست دی ان ای اسپرمه.....

از نمونه اسپرمه و حتمت مثل آز اسپرم باید تو مراکز ناباروری انجام بشه....

خوب بالا باشه گرید جنین و کیفیتش پایین میاد و ممکنه باعث نتیجه منفی بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل  - جنتی خیلی دکتر خوبیه و بیشتر دکترهای آی وی اف باهاش کار می کنن . اصلا پولکی نیست و بیش ...

ممنون دوست گلم,راستش میخوام.مطمئن شم اگه واریکوسل داره ک 2تا پزشک تایید کردن داره بدست ی دکتر خوبم عمل شه براش نشه دردسر بعدا

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
دوستان سلام, ب راهنماییتون.نیاز دارم🙏شدیدا گیج شدم,واقعا درمونده شدم,خسته شدم از راه های مختلف😭 2 ...

من شوهرم پيش جنتى رفت راضى بوديم البته مشكلش خيلى حاد نبود ولى بودن كسايى كه مشكل زياد داشتن و براى درمان ميومدن.

کسی میدونه هزینه لاپاراسکوپی توی بیمارستان خصوصی و دولتی چقدره؟

عزیزم هزینه لاپرا اصلا عدد مشخصی نداره.....

شاید هر جایی یه حداقلی داشته باشه ولی بسته به زمان عمل و مقدار بافت پاکسازی شده متفاوته.....

مثلا عمل من با خز علی ۱۴ شد در حالی که همون روز ۳۰ تومنم هزینه عمل داشتیم ۴-۵ تومنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من شوهرم پيش جنتى رفت راضى بوديم البته مشكلش خيلى حاد نبود ولى بودن كسايى كه مشكل زياد داشتن و براى ...

ممنونم🙏

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
بچه ها من اینطور فهمیدم اینجا اکثرا برای درمان و پروسه میکرو ..به مطب دکتر مراجعه میکنن تا مرکز &nbs ...

عزیزم معمولا همه اولیو با مراکز شروع کردن اما بعد مطب رو انتخاب کردن.....

عزیزم معمولا همه اولیو با مراکز شروع کردن اما بعد مطب رو انتخاب کردن.....

آناجون میخوام یه جایی برم که هم دکتر عالی باشه هم جنین شناسش با تجربه ..

میخوام همه ی تلاشمو بکنم .. بقیشو به خدا بسپارم....

بعدها نگم کاش بیشتر تحقیق میکردم...

مشکل هم شوهرمه که مورفو و تحرک و دی اف ای خرابه

خودم همه ی آزمایشا رو حتی انعقادی و ایمنیارم برای محکم کاری دادم .(.هنوز جوابش نیومده)

با اینکه تاحالا میکرویی نداشتم

سایز باید چند باشه که تخمک کشی کنن و امپول اچ سی جی بدن؟

والا من ۱۷-۱۸ رو میدونم.....

چرا دادم ذخیره تخمدانم کم 73/. بوده

ایشالله جواب میده فعلا فقط مثبت فکر کن.....

حالا ممكنه بدون واريكوسل تحرك بد باشه ولي خب شكست نرمال باشه؟؟  اناجون شما همسر خودتون شكستشون ...

عزیزم همسر من مشکل واریکوسلم نداشت ولی دی اف آیش بالا بود.....

باید زیر ۱۵ میشد ولی ۳۲ بود.....

سه ماه دارو گرفت.....

خنک نگهداشتن رو جدی رعایت کرد و شکر خدا نتیجه گرفتیم.....