2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
این آزمایشارو نخواستم ازم.گفت ضخامت اندو 9

ایشالله تخمدانات جواب میدن اما ندادن حتما یه سری چیزارو چک کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایزشون چند باشه امپول ازاد سازی میدن؟ به من گفت بخاطر اینکه ذخیره تخمدانت پایین میتونه باشه

عزیزم مگه آز ذخیره ندادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بستگی به مقدار شکست داره اما با اصلاح رژیم و سبک زندگی و خنک نگه داشتن معمولا پایین میاد..... ...

حالا ممكنه بدون واريكوسل تحرك بد باشه ولي خب شكست نرمال باشه؟؟  اناجون شما همسر خودتون شكستشون چه طور بود؟

...
سلام عزيزاي دل منم ميكرو كردم و ديروز جواب منفي گرفتم و نابود شدم به نظرتون حتما مشكل خاصي دارم كه ن ...

عزیزم متاسفم.....

اکثرمون این تجربه تلخ رو نه یه بار بلکه بارها داشتیم.....

عزیزم حتما بررسیهای تکمیلیو انجام بده لااقل ایمنی و انعقادیارو.....

برات لیست آزهای تکمیلیو میذارم نسخه سه و چهار رو 

ببین چطوری میتونی انجام بدی.....

فکر نکنم دکترت به این زودی زیر بار نوشتن آزها بره....

دکترت کیه؟

اگه کسی نیست که به این زودی بنویسه با یه میانبری بهتره انجامشون بدی.....

سلام عزيزاي دل منم ميكرو كردم و ديروز جواب منفي گرفتم و نابود شدم به نظرتون حتما مشكل خاصي دارم كه ن ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

[QUOTE=66420863]سلام عزيزاي دل منم ميكرو كردم و ديروز جواب منفي گرفتم و نابود شدم به نظرتون حتما مشكل خاصي دارم كه ن ...[/QUOTE]

سلام عزيزم ناراحت شدم انشالله سريع بعد حتما مامانى 🙏🌸

قبل از ميكرو ازمايشات لازم را مگه انجام ندادى ؟

بعد انتقال علائم داشتى يا نه ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

دوستان سلام, ب راهنماییتون.نیاز دارم🙏شدیدا گیج شدم,واقعا درمونده شدم,خسته شدم از راه های مختلف😭

2سال و نیمه بچه میخوام 1سال و خورده ایی اول ب دارو های تحریک تخمدان گذشت.....ساا بعد رویان ک اصلا راضی نبودم,1بارم ای یو ای شدم و گفتن باید میکر شی ک فعلا انجام ندادم,هنش میگفتن از نظر ما شوهرت مشکلی نداره ک تو ازمایشاش,2درصد نرمال داره(مورفو)و سرعتشم بد بود ک بهتر شده,دیروز پیش نامداری رفتیم گفت باید واریکوسل عمل کنی,امروز پیش جنتی وقت گرفتم,خیلیا میگن جنتی خوب نیست,رزاقی و صاحب کشاف و....رو پیشنههد دادن,کیا پیش جنتی رفتن؟گفته بودن پولکیه و خوب بررسی نمیکنه و داروهایی میده ک خارجی هستن و گیر نمیان

خواهش میکنم.راهنمایی کنید منو دلسوزانه🙏

شهریورم.مرکز ناباروری بیمارستان امام نو بت گرفتیم,واقعا نمیدونم کی درست میگه کی غلط😒

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

آناجون زدن آمپول سلکسان بعد انتقال اگه سودی نداشته باشه ضرری هم نداره ؟

من یه سری آزمایش های انعقادی داده بودم تو نیلو . نصر توجه نکرد الان یهو استرس گرفتم فرستادم برای ماماش گفت مشکلی نداری ولی می تونی سلکسان هم بزنی .

الان فقط آسپرین ۸۰ میخورم .

به نظرتون بزنم آمپولو ؟ 

توکل 

- جنتی خیلی دکتر خوبیه و بیشتر دکترهای آی وی اف باهاش کار می کنن . اصلا پولکی نیست و بیشتر از تمام دکترایی که من تو عمرم دیدم با مریض حرف میزنه و وقت می ذاره .

- تحرک اسپرم تو میکرو اصلا تاثیری نداره و مورفو ۲ هم خوبه واسه میکرو. من با همین وضعیت همسرم از ۵ تا تخمک ۴ تا جنین خوب به دست اومد .