2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
دوستان ك از شهرستان ميايد تهران براي ميكروو خونه ي كسي ميرين براي موندن يا جاي خاصي ميريد  من ...

منم مثل شمام بیست و دوم شروع سونوهامه و میام تهران و جایی نیست اگه پیدا کردید خبر بدید

انا جون کانال داره ؟ ادرسشو بزارید لطفا😊

بله عزیزم کانال دارم اما چون فیلتره و مشغلمم زیاده یه مدته مطلب جدید نذاشتم....

آدرسشو میذارم همیناییکه هست شاید له دردت بخوره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون کانال داره ؟ ادرسشو بزارید لطفا😊

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بدون نسخه هم میشه پروژسترون خرید  چون اونایی که برام نوشته بودن تو دفترچه مجبوری خریدم ایرانیش ...

نمیدونم عزیزم.....

اگه تکمیلی نداری و مهم نیست برات تو نسخه باشه نسخه قبلیتو که خریدی ببر برگهای بعدیش هست به داروخونه نشون بده و بگو ایرانیشو دادن میخوایی اگه بشه خارجیشو بخری.....

عزیرم قبل غربال فقط تو مطب سونو داری دیگه نداری و غرابالارو هم که بیرون میری.... دیگه سونو تو آخر ۷ ...

اناجون من به راهنمايي شما رفتم دادم برا همسرم آز تو مراكز آزمايشگاه هاي مخصوص ناباروري نوشتن با dfi و يه چيزي به اسم ويتاليتي تست و sia و يه چيزي كه نميتونم بخونم مثل سي نميدونم چي چي پي پي c..p شما ميدونين اينا چي هسن؟

...

سلام آنا جان...

ببخشید من یه سوال داشتم...

دوشنبه دارم میام تهران برم آزمایشگاه نیلو آزمایشهارو بدم...

شما میدونید حدودا چند روزه آماده میشه...چون من مجبورم همون روز برگردم شیراز...

جواب آزمایشهارو میشه اینترنتی دید؟

بازم ممنونم ازت که وقت میذاری و باحوصله جواب میدی

د 

اناجون من به راهنمايي شما رفتم دادم برا همسرم آز تو مراكز آزمايشگاه هاي مخصوص ناباروري نوشتن با dfi ...

عزیزم نه دقیق اما فکر کنم در کل همون اسپرموگرام و دی اف آی باشه....

پس نگفتن علت خونریزی چی بوده؟؟ باز خدارو شکر که دردونت خوبه.....

نه عزیزم حتی گفت از آمپول انوکساپارین نیست . ولی یه کاربر مثل من بوده و میگه از انوکساست. کسی بوده آمپول و آسپرین داشته و اینجور باشه ؟ 

منم حدسم همینه آخه بارداری قبليم که اين داروها رو نداشتم یه لک هم ندیدم چه برسه به خونريزي

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام آنا جان... ببخشید من یه سوال داشتم... دوشنبه دارم میام تهران برم آزمایشگاه نیلو آزمایشهارو بد ...

عزیزم فکر کنم ده روز یا دو هفته ای آماده میشه....

عزیزم فکر کنم هماهنگ کنی برات پستم میکنن یا ایمیل.....

ما که بعضا از طریق پیک گفتیم فرستادن واسمون....

نه عزیزم حتی گفت از آمپول انوکساپارین نیست . ولی یه کاربر مثل من بوده و میگه از انوکساست. کسی بوده آ ...

عزیزم خوب خیلیام بودن انوکسان داشتن و لکم نداشتن....

ایشالله هر چیه به خیر میگذره....

عزیزم خوب خیلیام بودن انوکسان داشتن و لکم نداشتن.... ایشالله هر چیه به خیر میگذره....

انا جون سونو امروز خیلی کوتاه صدای قلب گذاشت شنیدم . ضرر نداره برای جنین شش هفته ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...