2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
هم آمپول و هم شیاف پروژسترون داده . شیاف گفت اگه سیکلوژست بگیری بهتره ولی هیچ جا نداشتن و ایرانیش ...

كجا هستى عزيزم داروخانه رويش مركز نابارورى كرج  كه من مى رم اگر نزديكت هست زنگ بزن بپرس داره يا نه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون شما غربالگری اول تو چند هفته رفتید؟

۱۲ هفته و ۳ روز دفعه قبل.....

این دفعه ۱۲ هفته بودم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها,انا جان یه سوال,موقع تخمک گیری واسه ای وی اف اسپرم مرد رو هم میگیرن دیگه,درسته؟چه مدت قبلش نب ...

عزیزم بله همسرتم میره اون روز و نمونه میده....

دو سه روز قبلش باید تخلیه داشته باشه....

حالا یا با نزدیکی یا بدون اون.....

بستگی به شرایط تو هم داره.....

فقط نباید بهت زیاد فشار بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و یه سوال دیگه.راجع به طبعم که گفتی آنا جون من خوزستانی هستم و به نظر خودم طبعم گرمه و از وقتی ازدو ...

عزیزم مهم الانه که اگه گرمه طبعت تو خوردن گرمی زیاده روی نکن.....

نمیگم گرمی نخور اما کنار گرمی خنکیم باید بخوری که به تعادل برسه طبعت.....

اما اگه الان طبعت سرده پس باید گرمی بخوری.....

خودت باید بتونی حس کنی که الان در چه شرایطی هستی و اگه نمیتونی از دکتر طب سنتی کمک بگیری....

من برای اون دو هفته ی بعد از انتقال میپرسم اخه میخوام استراحت کنم و استرس نداشته باشم اصلا

پاتو گچ بگیر و بگو نمیتونم حرکتی داشته باشم با خیال راحت استراحت کن😆😆

دوستان کسایی که جنین سه روزه انتقال داشتن ،آزمایش بتا رو چند روز بعد انتقال انجام دادن؟

معمولا روز ۱۴ و به بعدشه....

من امروز انتقال داشتم . همونم که ۵ تخمک داشتم . ۲ تا جنین سه روزی با گرید آ و آب  انتقال داد و ...

عزیزم احتمالا دو تا نی بوده که از ۳ تایی دو تا انتقال دادن و یکیشم فریز کردن.....

عزیزم اگه مشکل انعقادی داری حتما تحرک داشته باش.....

حالا من نمیگم تو این گرما بری پیاده روی چون خودش میتونه برات بد باشه.....

من تو خونه قدم میزدم.....

آبم زیاد بخور.....

من یکی دو روز اول کار نمیکردم یا دراز میکشیدم یا پا میشدم قدم میزدم.....

اما بعدش دو روز اول حتی غذامونم خودم درست میکردم....

فقط خودمو خسته نمیکردم....

اگه روز ۱۴ منفی باشه دیگه ۱۶ رو تکرار نمی کنیم درسته؟

چرا بهتره دو روز بعد احتیاطا تکرار بشه.....

ممنونم عزیزم...جنسیت بچه چقدر مورد اطمینانه تو غربالگری اول؟

والا صدری تا الان من ندیدم اشتباه تشخیص بده.....

برا منو سر هر دو درست گفت.....

اما میگه قسمت ۱۴ هفته میگم.....

خخخخخخخخخ.....

دوست عزيز خداروشكر كه به سلامتي جراحي رو پشت سر گذاشتين، خيلي خوشحال شدم براتون🌹🌹🌹 اندومتريوز شما ...

من زمان های پریودی یعنی از دو روز قبل تا روز سوم و گاها چهارم دردهای شدید داشتم . خونریزیم خیلی کم بود و بیشتر رنگش تیره بود . تو سونو گرافی هم تو تخمدان و لگنم دیده شده بود و بعضی وقتها زمان دفع درد داشتم اما فکر نمیکردم تا این حد درگیر شده باشم . زمان لاپرا گریدش مشخص شده بود .

آنا جون از این  ب بعد هم ک میریم مطب دکتر باز سونو میکنه؟

عزیرم قبل غربال فقط تو مطب سونو داری دیگه نداری و غرابالارو هم که بیرون میری....

دیگه سونو تو آخر ۷ ماه داری.....

مثلا من این ویزیتم سونو دارم....