2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

💗میوم چیست و آیا می تواند باعث ناباروری شود؟

🔳🔺میوم ها شایع ترین تومور خوش رحیم رحم هستند که حداقل 20 درصد خانم ها در سنین باروری را دچار می کند . علت آن نا شناخته است. اما به طور واضح بعد از بلوغ خود را نشان داده و بعد از یائسگی پسرفت می کنند .

🔳🔺میوم ها ممکن است به صورت تکی یا چند تایی باشند. محل قرار گیری آن ها نیز متفاوت است. بعضی در داخل مخاط رحم ، برخی زیر پوشش خارجی رحم و برخی دیگر زیر مخاط داخلی رحم قرار دارند .

🔳🔺هورمون استروژن در رشد تومور نقش دارد . علایم شامل افزایش خون ریزی قاعدگی ،احساس درد یا فشار در لگن ، تکرر ادرار یا یبوست و درد درزمان نزدیکی است . در صورتی که تغیر زیادی در اندازه ی رحم رخ ندهد ، فقط سالی یک بار با سونو گرافی و معاینه داخلی ، رشد میوم بررسی می شود . درمان دارویی درمان قطعی میوم نیست . به نحوی که 3 تا 6 ماه بعد از قطع مصرف دارو ، میوم به اندازه ی قبلی خود بر می گردد.

اگر میوم باعث نازایی یا سقط های مکرر شود و یا علایم خود را صورت شدید نشان دهند ، در مان به صورت برداشتن میوم صورت می گیرد .

خوب است بدانید که

👈 میوم فقط مسئول 2 تا 3 در صد موارد نازایی است . به طور کلی میوم های بیشتر از 6 سانتی متر و میوم های زیر مخاط رحم ممکن است در ایجاد نازایی نقش داشته باشند که در این صورت برداشتن میوم ضرورت پیدا می کند .

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

📌 ⁣سونوگرافی NTچه موقع باید انجام شود؟

سونوگرافی ان تی باید بین هفته های 11 تا 14 بارداری انجام بگیرد، زیرا در محدوده همین سن بارداری، مایع پشت گردن جنین، شفاف و قابل بررسی است.

سونوگرافی NT باید بین هفته یازدهم تا سیزدهم و شش روز انجام شود. قبل از 11 هفتگی انجام این سونوگرافی امکان پذیر نیست، زیرا جنین بسیار کوچک

است و بعد از هفته چهاردهم نیز مایع شفاف پشت گردن جنین، از بین می رود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

#_مهم‌ترین_دلایل_سقط_مکرر_جنین_چیست؟

🔺👈سقط مکرر به بروز 3 سقط یا بیشتر آن هم قبل از نیمه اول بارداری، اطلاق شده و در هر 300 بارداری یک مورد حادث می‌شود.

🔺👈سقط به خودی خود شایع‌ترین عارضه بارداری است و برای زوجینی که تمایل به داشتن فرزند دارند، استرس‌های روحی‌

روانی فراوانی ایجاد می‌کند.

🔺👈حدود 15 درصد بارداری‌هایی که از نظر تکنیکی تشخیص داده می‌شوند، در نیمه اول بارداری سقط می‌شوند

🔺👈اما در مورد علل سقط مکرر باید گفت که حالت غیرطبیعی کروموزومی‌ والدین تنها علت غیرقابل بحث سقط مکرر است.

🔺👈چنین حالات غیرطبیعی کروموزومی‌ در 5 درصد زوجینی که دچار سقط مکرر می‌شوند، دیده می‌شود.

🔺👈از سایر علل می‌توان به حالات غیرطبیعی شکل رحم که در 12 درصد موارد دیده می‌شود،

🔺👈 مشکلات هورمونی (17 درصد)،

🔺👈عفونت‌ها (5 درصد)،

🔺👈فاکتورهای ایمنی (50 درصد)،

🔺👈انعقاد خون

🔺👈 و علل متفرقه دیگر (10 درصد) اشاره کرد.

🔺👈البته بعد از ارزیابی واقعی در 60 درصد موارد، سقط مکرر غیرقابل توجیه باقی می‌ماند.

❌هشدار به بانوان باردار❌

🔴گرسنگي طولاني‌مدت باعث توليد ماده‌اي به نام كتون يا استون در بدن مي‌شود. اين ماده به‌خصوص در 3 ماهه اول بارداري اثر سوئي روي مغز جنين مي‌گذارد.

👈به همين دليل خانم‌هاي باردار بايد سعي كنند حتي در حالت ويار و تهوع گرسنه نمانند و از وعده‌هاي كوچك غذا يا انواع ميوه و بيسكويت در فواصل كوتاه استفاده و از توليد كتون در بدنشان جلوگيري كنند..

@payannabarvari

خراش اندومتر

خراش آندومتر روشی برای افزایش شانس بارداری به هنگام انتقال جنین فریز می باشد که این تکنیک جدید در برخی از زنان که سابقه IVF ناموفق داشته اند میتواند شانس پاسخ دهی را به میزان نسبتا زیادی افزایش دهد. این خراش همزمان با عمل هیتروسکوپی، زیر بیهوشی، از طریق واژن و بدون برش جراحی بر روی دیواره رحم انجام می گردد که منجر به ایجاد محل لانه گزینی مناسب برای انتقال جنین میشود. در طی هیستروسکوپی عمل خراش آندومتر انجام شده و در صورت نامناسب بودن فضا و دیواره رحم (وجود فیبروئید، پولیپ، نامنظمی و ...) جراحی به روش درمانی نیز جهت رفع آن انجام میشود.

بهترین زمان برای انجام این تکنیک قبل از شروع سیکل استروژنی بیمار جهت انتقال جنین و در واقع قبل از شروع سیکلی که در آن انتقال جنین انجام میشود می باشد.

https://t.me/payannabarvari

پایان ناباروری

کانال و مشاوره تخصصی درمان ناباروری :

ادمین :

@leilanasery95:

خب اگه داروهاي بيهوشي همچين تاثير احتمالي اي دارن چرا برا پانكچر بيهوش ميكنن؟ نميشه بدون بيهوشي ...

خب موقع پانکچر فقط تخمک کشی میکنن، انتقال معمولا بدون بیهوشیه. بعدم عزیزم من اینارو با ذکر منبع گذاشتم، شاید نوع خاصی از دارو مورد نظر بوده

بچه ها سلام.. ..من بخام میکرو کنم نمبخوام هبچ کس بفهمه.. حالا موندم تو این دو هفته چی بگم..به خونوا ...

تا هفته اول بعد انتقال یکی دوبار زنگ بزن احوال پرسی بعدشم بگو میخواستم بیام ببینمتون جور نشد قراره یه هفته بریم مسافرت 

بعدشم که انشالله مثبت شدی بگو بارداری و دکتر گفته چون اوایلشه استراحت مطلق کن 😅😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
شاینا جون بدبختی اینه میپرسن کجا میرید....بعد تو سفرم که باشی هر دو روز زنگ میزنن ..که کجایین

بگو کنار دریاییم تو رستورانیم داریم قایق موتوری سوار میشیم 

😃😃😃😃😃😂😂😂😂😁😁😁 

فقط یادت باشه بعدشم که از مسافرت برگشتی بگو گوشیم خراب کن تمام عکسامون سوخت 😎😎😎

چقد شیطانی شدم من 

من سر انتقالم یکی از اقواممون حالا سالی یه بارم باهم خرید نمیریما 

هی زنگ میزد بیا باهم بریم خرید 😥😥

خداجونم شکرت       
عزیزم بیشتر سفیده و گوشت و مرغ و ماهی و آب بخور..... دوغم بخور..... بله عزیزم ادامه بده حتما..... ...

ممنون که جواب میدید،دکترم دوبار ازم ازمایش گرفت گغت خوبی برو تا دوماه دیگه،ولی من هنوز کمر درد و یکم دل درد و دارم نمیدونم چیکارکنم خطرناک نباشه

بچه ها سلام.. ..من بخام میکرو کنم نمبخوام هبچ کس بفهمه.. حالا موندم تو این دو هفته چی بگم..به خونوا ...

منم دلم نمیخواست کسی بدونه، اما همسرم رفته به خواهرام گفته. میگه نامردیه اونا اینهمه نگران تو هستن، بعد تو نمیخواستی بهشون بگی. حالا من از دست همسرم عصبانیم، خواهرام هم از دست من که نمیخواستم بهشون بگم.

بگو کنار دریاییم تو رستورانیم داریم قایق موتوری سوار میشیم  😃😃😃😃😃😂😂😂😂😁😁😁  فق ...

😃😃😃😃😃😂😂😂😂

همیشه اینجوریه، انگار یکی خبرشون میکنه والا!!!!!

خب موقع پانکچر فقط تخمک کشی میکنن، انتقال معمولا بدون بیهوشیه. بعدم عزیزم من اینارو با ذکر منبع گذاش ...

ممنونم محبت كردين، منظور من اين بود كه كلا پانكچر بدون بيهوشي هم موجوده؟ ميشه درخواست كرد كه بدون بيهوشي انجام بدن؟

...
 😃😃😃😃😃😂😂😂😂 همیشه اینجوریه، انگار یکی خبرشون میکنه والا!!!!!

آره خیلی حس بدیه هر سری تلفن زنگ میخوره خدا خدا میکنم مهمون نباشه یا ازم نخواد باهاش جایی برم 🙁🙁🙁

میگم لی لا جون این سری اولین باره میخواین انتقال بدین؟

خداجونم شکرت