2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام خانوما روزتون بخير.اناجون من پريودميشم ازم لخته خون ميادمشكل داره ياطبيعيه؟واينكه پريودشدم الان ...

عزیزم والا بستگی داره شاید طبیعی باشه شایدم به خاطر مشکل باشه.....

مثلا من اون زمان که رحمم سرد بود لخته اونم سیاه رنگ بود.....

یا مثلا بعد درمان آندومتریوزم خون پریم روشن و قرمز شد و تقریبا رون تر شد.....

پس ممکنه اینا بیتاثیر نبودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بیشتر سفیده و گوشت و مرغ و ماهی و آب بخور..... دوغم بخور..... بله عزیزم ادامه بده حتما..... ...

سلام آنا جان 

خوبي عزيزم 

يكي از دوستان بود زنجان انتقال داده حالا مثبت شده 

يك شنبه بتا اول ١٧٠ 

سه شنبه دوم ٣٣٤

پنج شنبه سوم ١٧٠٠

روز جمعه هم لكه بيني داشته ك تا الان ازش خبر ندارم چي شد ديگه چون ديروز بهم پيام داده متاسفانه نديدم تا الان 

كلا ميترسيد ميگفت يهو اينقدر رشد بتا داشتم نكنه خارج از رحم باشه 

٣٠ مرداد نوبت سونو داره 

خداي نكرده اگه خارج از رحم باشه تا تاريخ سونو مشكلي براش پيش نياد 

چطور از الان بفهمه ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله. بخاطر اینکه من اندومتریوز دارم. گفت اگر اول لاپاراسکوپی کنم ممکنه ذخیره تخمدان کم بشه. برای همی ...

ذخیرتون چنده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام آنا جان  خوبي عزيزم  يكي از دوستان بود زنجان انتقال داده حالا مثبت شده  يك شن ...

عزیزم خوب اگه ساعات انجام آزش یکیه خوب میتونه نرمالم باشه غیر نرمالم باشه....

چون ممکنه اول یکی بوده بعد شده دو تا.....

بهش بگر یه بتای دیگه بتا اگه با همون ضریب دونی پیش بره یعنی نرماله اما اگه هی بالا رفتنش غیر نرمال باشه بهتره بره یه سونو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ك از شهرستان ميايد تهران براي ميكروو خونه ي كسي ميرين براي موندن يا جاي خاصي ميريد  من ...

عزیزم اکثر دوستان میدونم هتل یا مسافرخونه میمونن حتی کسایی که فک و فامیلم دارن چون میخوان کسی ندونه اما خوب هستن دوستانی که پیط بستگانسونم میرن.....

بچه ها سلام.. ..من بخام میکرو کنم نمبخوام هبچ کس بفهمه..

حالا موندم تو این دو هفته چی بگم..به خونواده ها

خونواده ی خودم که اگه 5 6 روز نبینننم میگن چرا نمیایی

..خونه ی مادرشوهرمم هفته ی یه بار باید بریمم...

برم دو هفته تهران بمونم ؟!..یا تو خونه باشم؟!

آدم فوقالعاده استرسی هم هستم ..یعنی اگه بیوفتم رو مد استرس از زنگ تلفن و آیفون هم قلبم تند تند میزنه

راهکاربدین..ممنوننتونم

دوستان ك از شهرستان ميايد تهران براي ميكروو خونه ي كسي ميرين براي موندن يا جاي خاصي ميريد  من ...

عزیزم ما از طرف کار همسرم میریم خوابگاه ...بعضی وقتا هم هتل ...

حقیقتش حتی اگه فامیل درجه یک هم داشتیم نمیرفتیم ...چون میخوایم سکرت بمونه!!

شاینا جون بدبختی اینه میپرسن کجا میرید....بعد تو سفرم که باشی هر دو روز زنگ میزنن ..که کجایین

جات بودم میگفتم یه سفر کاری براهمسر پیش اومده ...دوست داشتیم باهم بریم که هم کارشو انجام بده وهم یه سفری رفته باشیم ...خیلی چیزا میشه گفت 

یا اگه رفتی میتونی همون شب یا فرداش زود برگردی منزل ..

من بیشتر همین کارومیکنم...کسی هم نمیفهمه !

جات بودم میگفتم یه سفر کاری براهمسر پیش اومده ...دوست داشتیم باهم بریم که هم کارشو انجام بده وهم یه ...

اینم فکر خوبیه..هرچند بازم میپرسن کجا سفر کاری!...و اینکه سفر کاری اصلا نمیره..

پس شمام میگی برنگردم خونه؟!

اخه بعضی دوستان سه روز میمونن بعد برمیگردن شهرشون

جات بودم میگفتم یه سفر کاری براهمسر پیش اومده ...دوست داشتیم باهم بریم که هم کارشو انجام بده وهم یه ...

من برای اون دو هفته ی بعد از انتقال میپرسم

اخه میخوام استراحت کنم و استرس نداشته باشم اصلا

من برای اون دو هفته ی بعد از انتقال میپرسم اخه میخوام استراحت کنم و استرس نداشته باشم اصلا

برا بعد از انتقال  سعی کن حتما حداقل یه هفته روبمونی وخوب استراحت کن ّ..یه هفته کافیه عزیزم ..بیشتر تونستی بمونی هم خوبه !

ان شالله با یه بتای توپ برمیگردی