2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دکتر بهتون گفت اول پانکچر انجام بدین بعد لاپاراسکوپی؟ می دونین دلیلش چیه؟ امکان داره اسیبی به تخمک ...

بله. بخاطر اینکه من اندومتریوز دارم. گفت اگر اول لاپاراسکوپی کنم ممکنه ذخیره تخمدان کم بشه. برای همین گفت اول پانکچر می کنیم بعد لاپارا. عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=66356745]جوابه منو کسی نمیدونه[/QUOTE]

يادم رفت بهت بگم عزيزم اينجا انا و لاله سرخ جواب ها را مى دند بايد يكم صبر كنى انلاين شن 

اگر هم كسى از كاربرها ديگه  انلاين باشه جواب مى ده 

خيالت راحت باشه 🙏

توصيه من برو از صفحه ١اين تاپيك خوندن خيلي خيلى مطالب مفيدة هست 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
برا من دو تا آمپول بود بعد شروع خونریزی دو تا شیافم اضاغه شد.... انوکسانمم قطع شد..... دو ماه طول ...

سلام انا جون خوبی؟ من رفتم سونو و خداروشکر جنین سالم بود گفت دهانه رحمت باز نیست هماتوم هم نداری. فقط مسئله اینجاست به کلینیک زنگ زدم گفت آسپرین و انوکسا ادامه بده . پروژسترونم نمیشه اضافه کنی. دو تا شیاف و یه آمپول دارم .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ممنونم عزیزم . تعدادشون ۳تاست که فکر کنم کم باشه برای پی جی اس. امیدوارم منم مثل شما مامان بشم😊😊

عزیزم پس توکل کن به خدا و انتقال بده چون ممکنه هی دستکاری جنین سالمم از بین بره.....

ایشالله با همینا مامانی.....

تازه شکر خدا کلی مانع از سر راه رفته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی

من بعد از یه وقفه طولانی دوباره برگشتم

دریادل جان دیدم ظاهرا شما مامان شدی؟ بهت تبریک می گم عزیزم خیلی خوشحال شدم، تقریبا سری قبل من با شما بودم

میشه بگی اینسری د. طرازی چکاری انجام داده؟؟خودتون چکار کردید

من دوسری انتقال داشتم و البته همه کاری هم واسم کرد(هپارین- سرم- خراش)

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من هم‌نمیدونم جنین هام گرید چین 😊 امروز روز سوم انتقالمه. دوستان شما هم بعد از انتقال استراحت مطلق ...

من مطلق نبودم ولى خيلى رعايت مى كردم .كلا خونه مادرم بودم.وقتى هم مثبت شد همونطور رعايت مى كردم تا دو هفته.

سلام بچه خوبید ،من یکشنبه پانکچر شدم گفتن تو رحم اب بوده برو دوماه دیگه بیا واسه انتقال ،تو این یک ه ...

عزیزم بیشتر سفیده و گوشت و مرغ و ماهی و آب بخور.....

دوغم بخور.....

بله عزیزم ادامه بده حتما.....

تا وقتی تخمدانات به شرایط عادی برنگشتن حتما ادامه بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان در مورد گرید جنین و دسته بندیش کی اطلاع کامل داره؟ممنون می شم اینجا دسته بندیها رو بگین

من اطلاعات اون مدلی ندارم فقط میدونم هر چه تقسیمات سلولی با نظم باشن گرید جنین بالاتر و بهتره هر چه بی نظمی تو تقسیات باشه گرید جنین پاسین تر میاد.....

آ و آب و ب و سی و.....

سلام انا جون خوبی؟ من رفتم سونو و خداروشکر جنین سالم بود گفت دهانه رحمت باز نیست هماتوم هم نداری. فق ...

پس نگفتن علت خونریزی چی بوده؟؟

باز خدارو شکر که دردونت خوبه.....