2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم قراره داشته باشم .. از روز سوم قاعدگی همراه با داروهام کلروکین رو.هم.شروع میکنم

کدوم داروها گلم ؟ داروهای میکرو یا اقدام طبیعی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فعلا ادامه مکمل ها(مولتی دیلی،سوپراکل ،فمیبیون )واستروژن  جنین فریز دارم

برا استروژن استرادیول میخوری ؟ اولین بار هستش ک کلرات میخوری برا ایمنی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بله قراره اول ازم تخمک بگیرن بعد لاپاراسکوپی بشم. فکر می کنی کی پریود اتفاق بیفته. چون دگتر گفته روز ...

عزیزم پس به خاطر نوع سیکلته.....

نگران نباش.....

معمولا سر موعد دوستان پریود شدن اما احتمال تاخیرم هست نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا استروژن استرادیول میخوری ؟ اولین بار هستش ک کلرات میخوری برا ایمنی ؟

نه عزیزم استرادیول فعلا نداده ....شایدم یه نوعی از استرادیول باشه !

سیکل قبلی هم کلروکین داشتم به تجویز دکتر روماتولوژ ..پردنیزول هم به تجویز دکتر زنان 

اما این بار فقط کلروکین قراره داشته باشم تا ببینم نظر روماتولوژ چیه 

اناجون ازتون ممنونم به فضل الهي از راهنمايي هاتون استفاده كردم وقت گرفتم انشالله شروع كنم پيگير ...

میتونی اینکارو بکنی اما من جات بودم اینکارو نمیکردم....

چون اگه جواب نده هم تخمکات هدر میره هم اینکه بدنت کلی دارو واردش شده به هر حال این داروها عوارضم دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام .آنا جون سفارشت برای بعد انتقال چیه؟از نظر تغذیه منظورمه..آیا این که میگن شیرسویا و سیب زمینی و آناناس خوبه درسته؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نه عزیزم استرادیول فعلا نداده .... سیکل قبلی هم کلروکین داشتم به تجویز دکتر روماتولوژ ..پردنیزول هم ...

این پردنیزولون همزمان بخوری و اقدام ب بارداری کنی مشکلی پیش نمیاره ؟ خود پردی باعث میشه ک حامله نشی تا وقتی ک میخوری و اقدام داری ؟؟؟؟

باسلام وخسته نباشیدبه شمامهربونای دنیا من امروزروز21خوردن ال دی وآسپرینم هست توی سیکل میکروهستم خوا ...

عزیزم به سلامتی.....

آسپرین بستگی به شرایط هر فرد داره....

عزیزم تحرک که چه عرض کنم اینجا دوستان با مشکلات خیلی بیشتری مامان شدن....

علاوه بر تحرک مورفو و حتی بعضی دوستان با آزو اسپرمیم باردار شدن.....

این پردنیزولون همزمان بخوری و اقدام ب بارداری کنی مشکلی پیش نمیاره ؟ خود پردی باعث میشه ک حامله نشی ...

برا عده ای پردنیزول از یکی دوماه قبل از شروع سیکل شروع میشه ..یه هفته مونده به انتقال قطع ..ویه هفته بعد از انتقال مجددا ادامه پیدامیکنه ...مشکلی هم پیش نمیاد!

معمولا کلروکین سولفات هم همینطوره..

أنا جان سلام ممنون از وقتي كه ميذاري واسه همه من چند تا سؤال داشتم ١-در حال مصرف ال دي و فوليك أس ...

عزیزم همه اینایی که پرسیدی بسته به شرایط و نهایتا تجویز دکتر داره.....

فعلا که سیکلت شروع نشده دارو میتونی واسه دندونت بخوری اما حتما پیگیر درمان اساسی دندونت باش چون با شروع بارداریت هم شرایط بدتر میشه هم نمیتونی درمان کنی....

عزیزم بابت آسپرینم باید به دندون پزشک بگی ببینی تصمیمش چیه.....