2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
گلم سرم ای وی ای جی یخچالی هستش ؟

عزیزم بستگی داره کدوم برند رو بگیری....

یادمه سوئیسی اگه اشتباه نکنم یخچالی بود....

آلمانی و کره ای غیر یخچالی اما خوب غیر یخچالیام فکر کنم باید زیر ۲۵ نگه داری چون گرمه پس یا باید جای خنک پیدا کنی با مثل من تو کلمن یا یخچال یونولیتی بذاری و با یخ محیطشو خنک کنی.....

نگاه کن ببین روش چی نوشته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم روز 20 سیکل زدم. 

نگران نباش خوب اکثرا همین موقع میزنن خوب.....

به خاطر نوع سیکلته....

ماه بعد پانکچر یا انتقال داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش خوب اکثرا همین موقع میزنن خوب..... به خاطر نوع سیکلته.... ماه بعد پانکچر یا انتقال داری ...

بله قراره اول ازم تخمک بگیرن بعد لاپاراسکوپی بشم. فکر می کنی کی پریود اتفاق بیفته. چون دگتر گفته روز دوم پریود برم برای سونو

عزیزم بستگی داره کدوم برند رو بگیری.... یادمه سوئیسی اگه اشتباه نکنم یخچالی بود.... آلمانی و کره ا ...

ممنونتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم یکشنبه میشه روز ۹ پری  انشالله عزیزم انشالله❤❤❤❤ شما بعدش انتقال هم دارین؟ من چون سری پی ...

راستش نمیدونم، دکتر عارفی گفت اگه همه چی طبق برنامه ریزی ما پیش بره و روز پانکچر پروژسترونت بالا نباشه انتقال میدیم، اما هنوز که هیچی معلوم نیست. ایشالا هایپر نشی و انتقال بدی عزیزم، فریز نداشتی دیگه؟. یکی دیگه از بچه ها هم یکشنبه سونو داره، اسمش یادم رفته.

خدایا چی میشه انتظار هممون به شیرینی تموم بشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله عزیزم ممکنه.... اصلا اعتباری به بی بی نیست..... ممکنه کسی بی بی منفی داشته باشه ولی آزش + بشه. ...

اناجون ازتون ممنونم به فضل الهي از راهنمايي هاتون استفاده كردم وقت گرفتم انشالله شروع كنم پيگير بشم بلكه انشالله به حول قوه الهي از اين اضطراب دربيام كه ارامش بزرگترين ضرورته هميشه و به خصوص تو اين مسئله،،، حالا ميخوام بگم كه در حين بررسي و جمع مدارك و اين حرفاي مورد نياز واس ميكرو،فعلا ماههاي انتظار رو اي يو اي انجام شه حالا،،به نظرتون اين كار درسته؟

...
آنا جون دکتر جدیدا کلروکین سولفات میده  همون کارای پردنیزول رومیکنه ؟؟

شما هم مصرف میکنین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

باسلام وخسته نباشیدبه شمامهربونای دنیا

من امروزروز21خوردن ال دی وآسپرینم هست توی سیکل میکروهستم خواستم بدونم قرص آسپرین روبایدتاچ زمانی ادامه دادواینکه شده کسی باوجودکم تحرکی اسپرم همسربامیکروباردارشده باشه من این هفته بایدپریودبشم علائماش رودارم برای خیلی دعاکنین 6سال منتظرهستم بعدازاینکه میخام بدونم چی مصرف کنیم برای یک میکروی موفق

ممنونم ازهمتون انشاا...همه حاجت دلشونوروبگیرن ولباتوون خندون باشه

سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم د ...

وای خدا جونم مبارکه عاطی جان. به سلامتی، قدمش مبارک، به ناز پدرو مادر بزرگ بشه، ایشالا دانشگاه رفتنش رو ببینید و عروس شدنش. دستای کوچولوش رو ببوس از طرف من.     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم د ...

عزیزم ب سلامتی باشه قدم نو رسیده مبارک الهی ک با اون قدمهای کوچیکش شادی و برکت بیاره ب زندگیتون 😍

أنا جان سلام

ممنون از وقتي كه ميذاري واسه همه

من چند تا سؤال داشتم

١-در حال مصرف ال دي و فوليك أسيد و اسپرين هستم و ماه اينده پانكچر دارم،سال گذشته سه تا دندونم رو روكش كردم الان چند ماهه كه بعد از اتمام پريودم همون ها درد ميكنن و لپم ورم ميكنه مترونيدازول و اموكسي ميخورم خوب ميشه ولي وقت نكردم برم دندونپزشكي، از صبح هم  باز شروع شده دردش، ميتونم اموكسي سيلين ٥٠٠و مترونيدازول مصرف كنم تا ورم بخوابه بعدچند روز برم دندانپزشكي؟؟؟اگه مجبور شم كاري روي دندونم انجام بدم بخاطر مصرف اسپرين احتمال داره خون بند نياد؟؟؟

٢-طبق ازمايشم ويتامين دي بدنم خيلي كمه ميتونم روزي يك عدد ويتامين دي بخورم؟؟؟اختلالي تو روند إيجاد نميكنه؟؟؟؟٣- كم خوني شديد دارم اگه امپول ب كمپلكس و ب ١٢ بزنم واسه جبران اشكالي داره؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آنا جون من 2روز آسپرین نخوردم ترشحم قهوه ای قطع شد امروز خوردم باز رنگ ترشحم برگشت یعنی من کلا به آس ...

ثمین جون منم وقتی مثبت شدم آسپرینم قطع شد اولش ترسیدم ولی خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومد ب دکترت اعتماد کن