2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
انقد درد دارم یه لحظه گفتم نکنه آپاندیسه.بعد دیدم اون سمت راسته. حس میکنم تخمدانم داره میترکه ع ...

به نظرم حتما دکتر برو.....

اینطوری خیالت راحتتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای آنا جون نمیدونم چرا یه امید خیلی زیاد دارم و بی صبرانه.منتظر پانکچر و انتقال و جواب مثبت هستم .. ...

عزیزم امید همیشه بهترین کاره.....

ایشالله میوه امیدتو در آغوش خواهی گرفت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم د ...

عزیزم خدارو شکر که به سلامتی بغلش کردی.....

قدمش مبارک و پر برکت باشه عزیزم....

زیر سایه مامان باباش همیشه شاد و سلامت و موفق باشه....

این روزام میگذره.....

عزیزم احتمالا رفلاکس داره.....

دختر منم داشت....

وقتی شیر میدی شیب دار بگیرش.....

عزیزم چند روز طول میکشه شیرت کامل بیاد.....

فقط سعی کن درست بهش شیر بدی که زخم نشن چون زخم سینه واقعا زجرآوره....

کل هاله باید تو دهنش باشه.....

یواش یواش قلقش دستت میاد.....

بعد شیر دادن حتما آروغشو بگیر حتی اگه یه ساعتم طول بکشه.....

خلاصه این روزام میگذرن.....

سعی کن شیر خشک ندی بهش....

بذار گشنگی بکشه که خوب شیرتو بخوره.....

نگران هیچیم نباش.....

نه وزنش.....

نه زود به دنیا اومدنش.....

چشم رو هم بذاری بزرگ شده....

روز پنجم انتقالم هست كمر درد هم به ليست ام اضافه شد اناجانم همش ترس پرى شدن يكم دارم امروز صبح 😞

نگران نباش هفته اول هر دردی داری مال داروهاست.....

به مرور بدنت عادت میکنه....

سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم د ...

ای جوووووووونم... مباااااااارکت باشه عززززززیز دلم😍❤🌷 ایشالا که روزهای قشنگی در پیش روت باشه آتی جووون

.💋💋💋

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مبارك باشه عزيزم🎊🎉ايشالا از لحظه به لحظه كنار بودن فرشته ات لذت ببرى و شاهد موفقيتهاش باشى🙏🏼🌸🌸💕

عزيزمممممم چقدر برات خوشحالم خدا رو هزار مرتبه شكر روزهاي زيبا و خوشحالي و خوشبختيش رو ببيني❤️💋

براي منم دعا كن دفعه بعد انتقالم مثبت بشه😔

انشالله كه اين دفعه جواب داده باشه و تخمكهاي خوب داشته باشي ديگه الان كاري نميشه كرد جز دعا ولي اگه ...

میگم شما ک در رابطه با پردنیزولون کامل میفهمی درسته ک میگن وقتی پردی مصرف میکنی نباید بارداری صورت بگیره و اینکه کلا پردی خودش مانع بارداری میشه و وقتی همزمان میخوری و اقدام میکنی بارداری صورت نمیگیره ؟ لطفا . من الان ی پنج روزی هستش ک میخورم و تا دو ماه هم میخورم و اقدام هم میکنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیزم آزاد نشده.... اینا نشونه بالغ شدن فولیکولاست.... ایشالله به زودی قراره پانکچر بشی.....

انا جونم شمام تو اقدام پردی داشتی ؟ یا ابنجا بودن دوستانی ک هم پردی میخوردن و هم اقدام ب بارداری میکردن و باردار هم شدن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ااا جدی نداشت یادمه یاس گفت انعقادی داره،جهاد نداره،آزمایشگاه بهار هست بلوار آزمایشگاه پاستور هم هست ...

مرسی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

قدم نو رسیده مبارک🌹🎉🎁خدا براتون حفظش کنه و همیشه خانواده شاد و سلامت باشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

عزیزم خییییلی تبریک میگم بهت بخدا با خوندن پیامت اشک تو چشام جمع شد از ذوق انشالله قدمش براتون پر خیر  و برکت باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها از روشانیلو و ندا خبری نشده؟من بیشت صفحاتو نتونستم بخونم

انا جونم شمام تو اقدام پردی داشتی ؟ یا ابنجا بودن دوستانی ک هم پردی میخوردن و هم اقدام ب بارداری میک ...

عزیزم نه من که قصد بارداری نداشتم که بخوام دارو بخورم.....

من حتی یه فولیک اسید ساده هم نمیخوردم....

اما وقتی فهمیدم باردارم دکتر بهم پردنیزولون داد.....