2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست

آناجون من بشدت زیر دلم سمت چپ درد میکنه.و تخمدان چپم.انگار چاقو توش فرو کردن.و کلا از قفسه سینه ام تا زانوم همه هم سمت چپ درد داره و از درد سر شده.اندازه یک سکه ۵۰۰ تومنی جای تخمدانم بیشتره دردش.

تحملش سخت شده.

چی میتونه باشه؟

ماه پیش بعد از پانکچر ۲۱ ام پری شدم.منتظرم دوباره ۲۱ام پری بشم.هیچوقت قبل پری اینجوری نمیشدم.

اقدامم داشتم این ماه.

برم دکتر؟ چی بگم؟ سونو کنه؟

اخه جایی ام که پزشکیش زیاد خوب نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.شماها هم قبل تخمک کشی که آمپولای سینال و هاچ ام جی میزدین درد تخمدان و ترشحات تخم مرغی داشتین؟از من این نوع ترشحاتم زیاد شده.مثل سفیده تخم مرغه..میگم نکنه فولیکلا آزاد بشن .ده سیکل هستم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
گلم من الان دارم پردنیزولون میخورم . الان اینجا یکی گفته بودش ک پردنیزولون از بارداری جلوگیری میکنه ...

نه عزیزم فکر نکنم همچین چیزی باشه.....

اگه اینطوری بود دکترت میگفت باید جلوگیری کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من بشدت زیر دلم سمت چپ درد میکنه.و تخمدان چپم.انگار چاقو توش فرو کردن.و کلا از قفسه سینه ام ت ...

عزیزم به نظرم برو دکتر....

یا لااقل یه سونوی خوب برو....

ایشالله چیزی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.شماها هم قبل تخمک کشی که آمپولای سینال و هاچ ام جی میزدین درد تخمدان و ترشحات تخم مرغی داشتین؟ا ...

نه عزیزم آزاد نشده....

اینا نشونه بالغ شدن فولیکولاست....

ایشالله به زودی قراره پانکچر بشی.....

عزیزم به نظرم برو دکتر.... یا لااقل یه سونوی خوب برو.... ایشالله چیزی نیست.....

انقد درد دارم یه لحظه گفتم نکنه آپاندیسه.بعد دیدم اون سمت راسته.

حس میکنم تخمدانم داره میترکه

عزیزم خارج رحمی چطوریه؟ درد داره انقد؟

اصلا بارداری میتونه انقد درد ناک باشه ؟

تحمل کنم تا صبح که برم دکتر؟ 

اتفاقی نیفته اون توووو.خخخخخ

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه عزیزم فکر نکنم همچین چیزی باشه..... اگه اینطوری بود دکترت میگفت باید جلوگیری کنی....

اینجا یکی گفته بودش تا وقتی پردی میخوری نباید باردار شد و اصلا بارداری صورت نمیگیره میگه از لانه گزینی جلوگیری میکنه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

وای آنا جون نمیدونم چرا یه امید خیلی زیاد دارم و بی صبرانه.منتظر پانکچر و انتقال و جواب مثبت هستم ...میگم نکنه این امیدواری به ضدحال ختم بشه....آنا برام دعا کن.یکشنبه بایدبرم سونو که اگه جوابش خوب بود پانکچر کنم اگه یادت باشه گفتم ذخیره ام پایینه.توی سونو اول پنج تا داشتم.امیدوارم بیشتر و بهتر شده باشن

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سومین روز پریود سونو شدم به مدت ۵ روز روزی دوتا قرص کلومیفن بهم دادن ۳ تا هم آمپول منوپور که دیروز ...

منم یکشنبه سونوی روز نهمم هست. ایشالا هممون بهترین نتیجه رو بگیریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من هم‌نمیدونم جنین هام گرید چین 😊 امروز روز سوم انتقالمه. دوستان شما هم بعد از انتقال استراحت مطلق ...

نه عزیزم من استراحت نسبی داشتم.. راه میرفتم تو خونه.. دسشویی فرنگی.. کلا خواب نبودم همش.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انتظار جون من چند روز پیش رفتم آزمایشگاه مرکزی هیچکدوم از آز های انعقادی رو نداشت.وااای از 4 صب رفتم ...

ااا جدی نداشت یادمه یاس گفت انعقادی داره،جهاد نداره،آزمایشگاه بهار هست بلوار آزمایشگاه پاستور هم هست خیابان معلم (شریعتی)اینا صددر صد دارن ولی خب خصوصی هستن بیشتره هزینش

منم یکشنبه سونوی روز نهمم هست. ایشالا هممون بهترین نتیجه رو بگیریم

منم یکشنبه میشه روز ۹ پری 

انشالله عزیزم انشالله❤❤❤❤

شما بعدش انتقال هم دارین؟

من چون سری پیش هایپر شدم فک کنم این سری هم بشم و انتقال بیفته دوسه ماه بعد

خداجونم شکرت       

سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم دکتر شب بستری شدم انقباضاتم چک شد دکتر گفت فردا مرخصی فردا ظهر اومد دهانه رحمم رو چک کرد گفت چند سانت باز شده وارد فاز زایمان شدی اگه به این حال بزارمت طبیعی زایمان میکنی و به اجبار ختم بارداری داد . منم که استرس داشتم و میترسیدم طبیعی بشه زایمانم . سپردم بخدا و اینکه تو لیست عمل قرار گرفتم . دو ساعت درد کمر داشتم دیگه نزدیک میشدم به زایمان که خداروشکر نوبت عملم شد . دخمل نازنینم عجول بود و تو ۳۵ هفتگی ۴ روز به دنیا اومد . واقعا باورم نمیشه به این مرحله رسیدم خدا نصیب همه ی منتظرا کنه این لحظه های قشنگ رو واقعا اون لحظه های که تو شکمم تکون میخورد به یاد همه ی منتظرا بودم . بهترین لحظات زندگیم بووود . اومدم اینجا خبر بدم خداروشکر حالم خودم و دخترم خوبه فقط گهکاهی نمیدونم مال شیر هست یا اب دهنش وحشتناک تو گلوشه و دور از جونش نفس نمیتونه بکشه من هنوز سینه هام به شیر نیوفتادن . شیر خشک هم معدش رو اذیت میکنه . دوستان فقط بدونید بدترین چیز استرس و فکرای بد هست چون من واقعا به هر چی فک میکردم سرم اومد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉