2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام بچه ها .امروز ده روزه دخترم رفته پیش خدا .اونروز که رفت خیلی درد کشیدم .هم جسمی هم روحی .الانم ...

ندا جون عزیزم قربون دل شکستت بشم.....

خدا میدونه همش منتظر بودم بیایی خبر معجزه بدی.....

به خدا نمیدونم چی بگم دلت آرم بگیره ولی فقط میتونم بگم ایشالله خدا یه جوری واست جبران کنه که همه دردایی که کشیدی پیش شادیات رنگ ببازن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزیز مخصوصا آنای عزیزم... من خواننده خاموش بودم به جمع ای وی افی ها اضافه شدم

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

اینجا خونه خودته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انای عزیزم چجوری استرسمو کنترل کنم؟ از وقتی متوجه شدم باید ای وی اف کنم همش از استرس بالا میارم و فش ...

عزیزم حتما قبلش باید سعی کنی آروم بشی.....

عزیز دلم ببین مهم اینه ما تلاشمونو بکنیم اما ته تهش باید همه چیو به خدا سپرد.....

هر روز بابت داشته هات شکرگذار باش عزیزم.....

اینطوری خدا به داشته هات برکت میده....

هیچ ازمایش تخصصی ندادم و کسی هست ته دل منو نسبت به پاک روش قرص کنه توروخدا کمکم.کنید خیلی حالم بده

عزیزم ایشالله دستش برات سبکه.....

سلام خانمایی که آی وی اف کردین کدومتون بچتون به دنیا اومده؟؟؟چندتا سوال داشتم ازتون.

عزیزم دختر گلمو خدا بهمون داده.....

الانم منتظر دومی هستیم.....

نمیدونم چرا اینطوری شدم انگاز از اینکه اخرین راهو امتحان کنم و اگه نشه حالم بد میشه

چرا نشه عزیزم. برای خدا هیچی نشد نداره شک نکن. امیدوارم به زودی بیای تو همین تاپیک و شکایت کنی از شیطنت های کوچولوهات

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جان به من انوکسا 6000 یه روز درمیون داده، اوکیه به نظرت؟ راستی باید هوای تو سرنگ رو خالی کنیم ی ...

عزیزم خوب برا تو دزش بالاتره....

برا من ۴۰۰۰ هست و روزانست.....

ببین سی بی سی که میدی هموگلوبینتو چک کن اثرشو نشون میده.....

والا نیاز نیست هواگیری بشه ولی همسر من قسمت عمده هواشو خالی میکنه اما هواگیری کامل نمیکنه.....

اما اصولا نیازی نیست.....

نمیدونم چرا اینطوری شدم انگاز از اینکه اخرین راهو امتحان کنم و اگه نشه حالم بد میشه

به چیزای منفی اصلا فکر نکن.....

انا دارم می میرم

عزیز دلم با تمام وجودم میفهمت چون تصور دردتم برام غیر قابل تحمله.....

اما اون خداییکه بالا سرمونه میدونم که به زودی برات جبران میکنه.....

چون برا من سختیایی که کشیدمو و حس رسیدن به آخر خطو داشتمو واقعا به زیباترین شکل ممکن جبران کرده.....

پس بهش اعتماد کن.....

عزیزم حتما قبلش باید سعی کنی آروم بشی..... عزیز دلم ببین مهم اینه ما تلاشمونو بکنیم اما ته تهش باید ...

خیلی سعی میکنم اما از وقتی فهمیدم صدای تپش قلبمو میشنوم... چکار کنم حالم بده

خودم دردم کم بود حالا چطور با این مشگل کنار بیام

عزیزم میدونم بعضا یهویی مشکلات به آدم حمله میکنن.....

ایشالله به زودی شادیا و خوشیا از هر طرف بهتون برسه.....

خیلی سعی میکنم اما از وقتی فهمیدم صدای تپش قلبمو میشنوم... چکار کنم حالم بده

عزیزم میفهمت اما برا اینکه دلت آرم بشه فقط به اتفاقای خوب فکر کن و ذهنتو با اونا مشغول کن که فرصت نگرانی نداشته باشی.....

مثلا به خرید سیسمونی فکر کن.....

براش برنامه ریزی کن.....

دنبال اسمای قشنگ باش.....

اینکه اتاقشونو چیکار میخوایی بکنی.....

چیا قراره براشون بخری......

اگه دو تا بشن چطوری میخوایی بزرگشون کنی.....

چه رنگی بهشو میاد.....

چیا بهشون میخوایی یاد بدی؟

کی میخوایی آموزش زبان رو براشون شروع کنی؟

دنبال لالاییهای خوشگل باش و از الان تمرین کن....

انقدر فکرتو با این چیزا پر کن فرصت هیچ فکر دیگه ای نداشته باشی.....

[QUOTE=66213768]عزیزم خوب برا تو دزش بالاتره.... برا من ۴۰۰۰ هست و روزانست..... ببین سی بی سی که میدی هموگلوبینتو ...[/QUOTE]

انا جانم منم بعد انتقال دارم هر روز عصرى مى زنم  زاويه ٤٥درجه سوزش داره ٩٠درجه بزنم اشكال نداره ؟

يك دفعه مثل دارت بايد زده شه يا اروم ؟

بايد داراز كش باشم درسته ؟

هوا گيرى هم كه نمى خواد ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻