2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
دوستای گلم الان دخترم انقدر دوست داشتنی کنارم خوابیده یه لحظه با همه وجودم این لحظه رو برا تک تک دوس ...

زنده باشه

خدا ما رو هم به آرزومون برسونه تا بتونيم اين حس رو تجربه كنيم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والاچی بگم؟؟

خودم روح و روانم خستس

اين دكترا و حرفاشون خسته ترم ميكنن

سردرگمم اصن😔

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
دوستای گلم الان دخترم انقدر دوست داشتنی کنارم خوابیده یه لحظه با همه وجودم این لحظه رو برا تک تک دوس ...

انشاالله🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم بله زیر جلدیه..... بستگی به تپلی یا عضلانی بودن شکمتم داره..... معمولا من نود میزنم..... ام ...

ممنون، لطف کردید جواب دادين،ان شاء الله نی نی تون هرچي سریعتر بیاد بغلتون

عزیزم باید صاف نگه داری 45 که کج میشه به دور ناف بزنی بهتره با فاصله 2بند انگشت از ناف بزن  هر ...

ممنون عزیزم، نه هنوز انتقال ندادم،قراره از دوم پریود بزنم،خیلی ممنون از جوابتون

سلام دوستان اميدوارم كه همگي خوب باشيد🤗 من چند وقتيه سرم خيلي شلوغه، تقريبا ٥٠-٦٠ صفحه آخر رو در جريان نيستم... فقط اومدم بگم هر كس دوست داشت اين هفته تو همون تايم هميشگي از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه ١٢٠ صلوات بفرسته به نيت برآورده شدن حاجات جمع... نياز به ريپلاي كردن پست نيست اينبار چون اين هفته نمي تونم ليست اسامي تهيه كنم فقط اعلام كردم هركس دوست داشت انجام بده... منم تو دعاهاتون فراموش نكنيد. ممنون🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
به منم گفتن ۵ تا تخمک داشتم که ممکنه بیشتر هم بشن!!!( نپرس چجوری چون نمیدونم😂)  روز انتقال ...

اتفاقا من بعد از پانکچر پرسیدم که می شه تعداد از 4 تا تخمکی که برام کشیدن بیشتر بشه،خیلی با تعجب نگام کرد وگفت چیجوری بیشتر بشه وقتی 4 تاست.

من ذهنیتی که از شما داشتم این سوال رو پرسیدم ولی خیلی بد نگام کرد.

آنا جان آخه جالبه اون انتقالای قبلیم هم دقیقا روز پنجم تب ولرز میکردم واز روز ۶ دیگه علایمم می رفت و ...

منم همينطور بودم بار اولم بود روز ٥ قشنگ يكروز كامل لك قهوه اي ديدم ولي روز ١٣ لرز كردم و بعد تمام حسم و علايمم رفت ميدونين دليلش چيه؟؟؟ از دكترتون نپرسيدين؟

دوستان من اولين سونومو رفتم، خدارو صدهزار مرتبه شكر ٢ تا ني ني تو دلم هست، دكتر گفت يكي قلبش تشكيل ش ...

عزيزمممممم خدا رو هزار مرتبه شكر به سلامتي بغلشون كني

اولين بارت بود؟ كجا انجام دادي؟

سلام بچه ها ما یه گروه زدیم واسه خانومای عزیزی ی

که میخوان آی وی اف یا میکرو انجکشن کنن تا دور هم باشیم  ممنون میشم شما هم تشریف بیارید

این آیدی منه.    Sadaaaf67

واینم لینک گروهمون...

https://t.me/joinchat/HSetwkb2r-8HMY17JfyLng

خوش اومدین

اتفاقا من بعد از پانکچر پرسیدم که می شه تعداد از 4 تا تخمکی که برام کشیدن بیشتر بشه،خیلی با تعجب نگا ...

خوب عزیزم اگه تخمک ۴ تا کشیده باشن که بیشتر از ۴ تا نمیشه اما اگه جنینات ۴ تا باشن میتونن بیشتر بشن یعنی با تبدیل به قل همسان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com