2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
 خسته نباشه😐پس کلا سیستم رو بهم ریخت

نه... من کلاپریودام دو روز زودتر از ماهه قبله. در واقع سر وقت شدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
@تورک_آنا      عزیزم پریود من چرا تموم نمیشه... الان دو هفته اس.. البته من از شروع ...

@تورک_آنا     آنا جون میشه جواب بدی..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، خسته نباشید، در مورد آمپول آنوکساپارین چند تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.  1)  ا ...

عزیزم باید صاف نگه داری 45 که کج میشه به دور ناف بزنی بهتره با فاصله 2بند انگشت از ناف بزن 

هر وقت که دکترت گفته باید نمیدونم انتقال دادی یا نه 

اگه انتقال دادی باید همون ساعتی بزنی که روز انتقال برات زدن  معمولا روزی یکی میدن هرچی که دکترت گفته 

عزیزم باید صاف نگه داری 45 که کج میشه به دور ناف بزنی بهتره با فاصله 2بند انگشت از ناف بزن  هر ...

اين آمپول رو واسه همه تجويز ميكنن؟؟؟اخه منم بايد ميكرو كنم.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
پس حتما سی دی مارکرارو این دفعه کامل انجام بده چون مشکل منم دقیقا با همونا مشخص شد.....

اگه این دکترای لجباز بنویسن خوبه همینارو هم با اصرار خودم نوشتن.....دکتر داخلی برم برام می نویسن؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

آنا جان آخه جالبه اون انتقالای قبلیم هم دقیقا روز پنجم تب ولرز میکردم واز روز ۶ دیگه علایمم می رفت وبعد هم که منفی میشد ،علایم که میگم همین نشونه های چسبیدن جنین قشنگ حس می کنم چون لاغرم اما بعدش پس میزنه.

این سری هم از روز پنجم قشنگ سرما خورده شدید شدم در حد لالیگا🤧🤧🤧🤧🤧😨😨😨😨😨😨😨 که تب ۴۰ درجه کردم و از شدت تب لبام نبخال زدن🤢

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

دوستان من اولين سونومو رفتم، خدارو صدهزار مرتبه شكر ٢ تا ني ني تو دلم هست، دكتر گفت يكي قلبش تشكيل شده و يكي ديگه هنوز نشده، خيلي محتاج دعاهاتون هستم🙏🏻🙏🏻از خدا ميخوام همه ني ني هاشونو سالم بغل بگيرن

ممنونم انا جون امیدوارم که گل پسرتو به سلامتی دنیا بیاری و از لحظه لحظه بزرگ شدنش کنار گل دخترت لذت ...

فدات بشم عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من این بار 4 که میکرو میکنم هر دفعه که عمل میشدم 3 یا 4 یه بارم 5 تا تخمک داشتم با بدبختی نمی ...

منم معمولا تعداد تخمکام کمتر بود اما بار سوم ده تا تخمک عالی داشتم.....

نوع دارو و دزش و شرایط میتونه بیتاثیر نباشه.....

یا به قول دوستمون که مشکل ایمنی داشت و ایمونولوژش گفته بود پرد رو کیفیت تخمکا بی تاثیر نیست و.....

یا مثلا من آندومتریوزمو درمان کردم اونم احتمالا بیتاثیر نبوده و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اين دكترا چرا همش به فكر جيب خودشونن؟؟؟؟ يه دكتر ميگه برو آي يو اي يكيش ميگه برو ميكرو هرچه زودتر ...

عزیزم والاچی بگم؟؟