2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست

بچه ها من این بار 4 که میکرو میکنم هر دفعه که عمل میشدم 3 یا 4 یه بارم 5 تا تخمک داشتم با بدبختی نمیدونم ایندفه چرا اینجوری شد اصلا در ضمن من اوابوست و اینوفولیک 2 دوره خوردم شاید بی تاثیر نبوده

البته که با شرایط قبل دز داروهامم زیاد شد دیگه

کنار تو درگیر ارامشم

اين دكترا چرا همش به فكر جيب خودشونن؟؟؟؟

يه دكتر ميگه برو آي يو اي

يكيش ميگه برو ميكرو هرچه زودتر

چرا اصن نميخوان درمان كنن؟؟؟

هرچيم اميد دارم اين دكترا ازم ميگيرن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه موضوعی ذهن منو مشغول کرده دیروز  بعد هیسترو که اومدم خونه، دستم خورد به پایین گردنم( ...

عزيزم شما اندومترتون ضخيم بود؟؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
منم قبل از میکرو طرازی برام این آزمایشاتو نوشت البته من ی سقط طبیعی داشتم..انشالله ک برات خیر باشه و ...

ممنون عزیزم ان شاالله، من تا حالا هییییییییییچ جوره بارداری رو تجربه نکردم

ولی امید دارم به زودی یه بارداری شیرین رو تا بغل کردن نی نی تجربه می کنم😍😍😍

خدا بزرگه حتما قسمت این بود اگر منم سقط نمیکردم 3هفته دیگه قطعا سزارین میکردم و بچمو بغل میگردم اون ...

توکل به خدا..❤❤

امیدوارم هممون مادر بشیم و حسرتش تو دل هیچکی نمونه😢💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام، خسته نباشید، در مورد آمپول آنوکساپارین چند تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.  1)  اینکه گفتن زیر جلدی بزنین.  یعنی زاویه ش باید 45 باشه؟      2) شبی یک عدد؟  3) کجای ران یا شکم باید تزریق شه

واااای بچه ها من پارسال قرار بود ای و ای بشم همسرم سه ساعت تلاش کرد حتی با قرص هم نتونست نمونه بده ا ...

نه این دفعه حتما موفق میشه، ما هم اولین بار نتونست نمونه بده، حتی ظرف رو تو خونه بردم، باز هم چون فکرش درگیر پروسه بود دو قطره بیشتر نمونه نتونستیم بگیریم ولی با صبر و حوصله و تشویق و اون دارو دیگه موفق شد، که حالا این کاندوم پیدا شده امید دارم بدون قرص نمونه بده

بعید میدونم نباشه..... اصلا بدون این آز مگه پانکچرت میکنن؟ علامت اختصاریشو میدونی؟

آنا جون من یه آز هورمونی دادم که دست خودمه و توش نیست.. اما قبل پانکچر ازم خون گرفتن برای آز اچ ای وی و یچیز دیگه ... اون تو پروندمه تو بیمارستان آبان.

نه اختصارشو نمیدونم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
صدای قلبشم میشنوی....

ایشالا❤

عزيزم شما اندومترتون ضخيم بود؟؟؟

والا هیچی بهم نگفتن ولی خودم فکر میکنم نازک بود!!! فقط گفتن خراش دادن برای لانه گزینی بهتر!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
 والا هیچی بهم نگفتن!!! فقط گفتن خراش دادن برای لانه گزینی بهتر!!

اهان فميدم

دوستان دیفرلین، پریود و عقب میندازه؟؟؟ یعنی من که مثلا یک هفته دیگه قراره پریود بشم و امروز نصف دی ...

من اتفاقا دوروز زودتر شدم‌..

[QUOTE= 66151915 ]نمیدونم چرا یهو دلم گرفت.. اگه بتام پایین نمیومد و الان نی نی تو دلم بود حتما تا ا ...

شکر خدا بهترم...ایشالا❤❤