2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048419 بازدید | 684655 پست
انشالله ابن سینا غلط شمردن     بیخشید قاطی کردم یه لحظه از دست ازمایشگاه ها عجب گرفتاری ...

نه عزیزم ابن سینا اشتباه نشمردن چون ما بعدا بیمارستان آبانم که دو بار پانکچر شدم شرایطش همین بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من خام میخوردم..... ولی میوه هایی که نفاخ باشه نمیخوردم.....

چه میوه هایی می خوردید؟آخه من فکر می کردم همه ی میوه ها نفاخ هستن

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا اقدام طبیعی اینجوری میشه درسته؟ به نفع میکروعه؟؟؟

برا طبیعی بله.....

برا میکرو هم اگه درمان شروع نشه هر اسپرم مشکل دار مثل رادیکال آزاد عمل کرده و باعث تخریب بقیه اسپرمام میشن.....

ببین اینار  نمیگم استرس بگیری.....

میگم که واقعیتهارو بدونی.....

وگرنه میبینی من با مورفولوژی بین صفر و یک طبیعیم باردار شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=66151915]نمیدونم چرا یهو دلم گرفت.. اگه بتام پایین نمیومد و الان نی نی تو دلم بود حتما تا الان صدای قلبشو شن ...[/QUOTE]

دلم گرفت نگو عزيزم انشالله باز مامان چندتا فندوق خوشگل ميشى

حالت بهتره جونم ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
اناجون الان برم برا ای یو ای یه باره از رو همون نمونه شمارش و بررسی هم میکنن مثل نتیجه آزمایش؟؟

اگه به اسپرم پروسسینگ دسترسی داشته باشی میتونی ازش بفهمی شرایط چطوره.....

اگه همچین اطلاعاتی بهت بدن.....

من که تو پرونده پانکچرم دیدم شرایط اسپرممون چطور بود.....

برا طبیعی بله..... برا میکرو هم اگه درمان شروع نشه هر اسپرم مشکل دار مثل رادیکال آزاد عمل کرده و با ...

ممنونم که اطلاعتتو در اختیار همه میزاری🌺🌺🌺 منظور از شروع درمان یعنی ورود به سیکل میکرو یا درمانهای دارویی؟؟

...
چه میوه هایی می خوردید؟آخه من فکر می کردم همه ی میوه ها نفاخ هستن

خوب مطمئنا کم و بیش هستن.....

من چون طبعم سرد بود فقط میوه های با طبع گرم فقط میخوردم.....

سیب، موز، طالبی، انار شیرین، انگور.....

ممنونم که اطلاعتتو در اختیار همه میزاری🌺🌺🌺 منظور از شروع درمان یعنی ورود به سیکل میکرو یا در ...

نه داروهایی که همسرت احیانا نیاز داشته باشه بخوره منظورمه.....

انواع آنتی اکسیدانهایی با رادیکالهای آزاد مقابله کنن.....

من از ديروز تا الان به خاطر قرصهام ٥تا پارچ اب خوردم و دوغ 

اين ٤روز انتقالم بايد فقط دستشوى تخت باشم اما من با اينكه كه امروز روز دوم هست فقط همين امروز تا الان ٥-٦بار دستشوى بودم و واقعا دستشوى داشتم 

با دكترم امروز هم حرف زدم گفت هر چند بارى كه نياز دارى برو دستشوى 

يكم تو فكر رفتم بعضى از كاربرها نوشته هاشون را مى خوندم حتى مى گفت يكيشون ايستاده دستشوى كوچيك مى كرد مبادا فشار بياد و زياد دستشوى و اب و غذا نمى خوردند دستشوى نرن 

نظر شماها چى هست دوستان ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

در ضمن انا جان موقع انتقال من از همسرم هم ازمايش گرفتن ازمايشات عفونى إيدز و هپاتيت و غيره 

مى گن  از سمت وزارت بهداشت چك مى شه دكتر قبلا گفته بود فقط براى من كافى هست يادتون هست بهتون گفتم  

براى اطلاع دوستان هم خودتون هم همسرتون بايد چكاب بديد 

براى ما شد دقيقا نود تو اون لحظه بايد دنبال كار ديگه باشى از جاى ديگه سر در. اورديم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
نه داروهایی که همسرت احیانا نیاز داشته باشه بخوره منظورمه..... انواع آنتی اکسیدانهایی با رادیکالهای ...

اناجون خیلی ممنونم😘

میشه بگین داروهای انتی اکسیدان مثلا چیاس؟

تاحالا فقط الکارنتین و کیوتن و پنتوکسی فیلین و ویتامین ای و پروفرتیل هم به مقدار کم

...
من از ديروز تا الان به خاطر قرصهام ٥تا پارچ اب خوردم و دوغ  اين ٤روز انتقالم بايد فقط دستشوى ت ...

عزیزم اینا چیه؟

ایستاده میدونی چه قدر بده؟

کلی فشار میاد به مثانه....

عزیزم بیست بارم خواستی برو.....

من به خاطر خونریزیم استراحت مطلق بودم اما هر وقت دستشویی داشتم میرفتم.....

آبم زیاد میخوردم که یبوست نشم.....

اصلا نترس.....

اصلا ایتراحت زیادیم خوب نیست مگر اینکه استراحت مطلق تجویز بشه که اونم برا دستشویی نیست!!!!!

در ضمن انا جان موقع انتقال من از همسرم هم ازمايش گرفتن ازمايشات عفونى إيدز و هپاتيت و غيره  مى ...

عزیزم کلا برا هر دو لازمه.....

چون میخوان ببینن کسی بیماری نداشته باشه و باعث انتقال از طریق تجهیزات به دیگران بشه....